Το πανόραμα του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στον τελικό για το τρόπαιο

Το πανόραμα του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στον τελικό για το τρόπαιο
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στον τελικό του Super Cup (02/10,21:00). Προμηθέας και Κολοσσός για την τρίτη θέση!

Η φάση των «4» του Super Cup στη Ρόδο ολοκληρώθηκε και διαμορφώθηκε παράλληλα το... σκηνικό του μικρού και μεγάλου τελικού που θα διεξαχθούν στο κλειστό της Καλλιθέας την Κυριακή (02/10).

Στον πρώτο ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κόντρα στον Κολοσσό για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 72-67. Λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός σε ένα διαφορετικό σκηνικό, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στον Προμηθέα και επικράτησε με 93-65 για να "κλειδώσει" το ζευγάρι για το ματς του... τίτλου στην πρώτη του παρουσία στο Super Cup!

Έτσι, στον τελικό της Κυριακής (02/10, 21:00) θα έχουμε ένα ντέρμπι αιωνίων», μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που θα κρίνει και το νικητή του πρώτου τροπαίου της σεζόν. Νωρίτερα, Προμηθέας και Κολοσσός (02/10, 17:00) θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για την τρίτη θέση του θεσμού!

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

Πρώτος ημιτελικός: Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels 72-67

Δεύτερος ημιτελικός: Ολυμπιακός-Προμηθέας 93-65

Το πρόγραμμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου

Μικρός τελικός: Προμηθέας-Κολοσσός (17:00-ΕΡΤ3)

Τελικός: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:00-ΕΡΤ3)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα