Ολυμπιακός: Οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» απέχουν από το Super Cup

Ολυμπιακός: Οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» απέχουν από το Super Cup

Newsroom
Ολυμπιακός: Οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» απέχουν από το Super Cup
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Ρόδο ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους πως δεν θα βρεθούν στο κλειστό της Καλλιθέας το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν το Super Cup λόγω ακριβών εισιτηρίων και διακριτικών!

Ο Ολυμπιακός μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον Κολοσσό και τον Προμηθέα Πατρών θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Ρόδο όπου θα διεξαχθεί το Super Cup ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισαν ότι δεν θα βρεθούν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των Πειραιωτών διαμαρτύρονται για τα πολύ ακριβά εισιτήρια ενώ αναφέρονται και στην απαγόρευση να φορούν διακριτικά της ομάδας τους.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού

«Μετά από απόφαση και των 3 συνδέσμων του νησιού ΜΑΣ ( Π.Ε.Φ.Ο. ΦΑΝΩΝ, ΘΥΡΑ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΘΥΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ) ανακοινώνουμε ότι δεν θα παρευρεθούμε οργανωμένα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το Super Cup!

Οι λόγοι αναγράφονται παρακάτω!

1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ 50€ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ 80€ (ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ! (ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ).

2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ!

Υ.Γ.1 ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Υ.Γ.2 ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΘΥΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ , Π.Ε.Φ.Ο ΡΟΔΟΥ ΦΑΝΩΝ , ΘΥΡΑ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ»

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα