Άρης: Λύνει τα ban και εκδίδει δελτία

Άρης: Λύνει τα ban και εκδίδει δελτία

Newsroom
Άρης: Λύνει τα ban και εκδίδει δελτία

bet365

Ο Άρης έχει διευθετήσει τα τρία από τα τέσσερα ban που τον βαραίνουν και απομένει να επικυρωθεί διακανονισμός και με τον Βίκτορ Σανικίντζε για να ξεπεραστεί η τελευταία δυσκολία για την έκδοση δελτίων.

Οι οφειλές της ΚΑΕ Άρης απέναντι στους τέσσερις πρώην αθλητές θα είχαν εξοφληθεί αλλά ο οικονομικός προγραμματισμός του περασμένου Σεπτέμβρη δεν εκτελέστηκε μέχρι τέλους λόγω της μη είσπραξης χρημάτων από τη φορολόγηση του στοιχήματος παρά τις δεσμεύσεις των αρμόδιων φορέων. Συνέπεια αυτής της κατάστασης ήταν να μην καταβληθούν εναπομείνασες δόσεις, όπως για παράδειγμα η 3η (από τις τρεις συνολικά) στον Ντέβιν Μαρμπλ καθώς επίσης και να υπάρξει παύση καταβολή δόσεων στον Βίκτορ Σανικίντζε. Στην πορεία προέκυψαν και δύο απαγορεύσεις από τους Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στους οποίους οφείλονται χρήματα από τις σεζόν 2016-17 και 2019-20 αντίστοιχα.

Κατόπιν συμφωνιών με τους Ντέβιν Μαρμπλ, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους «σβήστηκαν» τα δύο από τα τέσσερα ban, συμφωνία υπήρξε και με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς – απομένει να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα – ενώ από την ΚΑΕ Άρης σημειώνεται ότι είναι θέμα ωρών να «κλείσει» και η υπόθεση του Βίκτος Σανικίντζε. Εφόσον ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία αυτομάτως τρέξει αυτή της έκδοσης δελτίων ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα, απέναντι στη λιθουανική Γουλβς (27/9) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του FIBA Europe Cup.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα