Στρέλνιεκς: «Έχω το ίδιο κίνητρο, όπως όταν έπαιζα στη EuroLeague»

Στρέλνιεκς: «Έχω το ίδιο κίνητρο, όπως όταν έπαιζα στη EuroLeague»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Στρέλνιεκς: «Έχω το ίδιο κίνητρο, όπως όταν έπαιζα στη EuroLeague»

bet365

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως με την εμπειρία τουα θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Η ΑΕΚ παρουσίασε τις φανέλες που θα φορέσουν οι παίκτες τη νέα αγωνιστική σεζόν. Λίγο μετά ακολούθησε η Media Day της σεζόν, με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να μιλάει για τη νέα εμπειρία της καριέρας του.

«Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Παίζοντας πολλά χρόνια στην Euroleague αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Το κίνητρό μου είναι το ίδιο: λατρεύω αυτό που κάνω και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο», εξήγησε ο Λετονός γκαρντ.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα προσφέρει στο ρόστερ της ΑΕΚ, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Σίγουρα θα φέρω εμπειρία. Επίσης θέλω να βοηθήσω τους νεότερους με τη γνώση μου. Αν ξέρετε ποιος είμαι, ξέρετε τι μπορώ να κάνω».

Ο Στρέλνιεκς παραδέχτηκε ότι ο Ηλίας Καντζούρης ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στην ΑΕΚ, ωστόσο δε θέλησε να μιλήσει με λεπτομέρειες.

«Σας αρέσουν οι προβλέψεις, αλλά είναι ακόμη νωρίς. Θα πάμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και μετά παιχνίδι με παιχνίδι», είπε για την εξέλιξη της σεζον, ενώ αναφερόμενος σε συνομιλίες με πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με κανέναν, αλλά «θα τους δω όμως».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα