Σπανούλης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Newsroom
Σπανούλης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

bet365

O Bασίλης Σπανούλης μίλησε μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως οι παίκτες τους έδειξαν τρομερή θέληση.

Το Περιστέρι Bwin έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 91-73 του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με αυτόν τον τρόπο προκρίθηκε στον τελικό του 3ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κλουζ. Μετά το τέλος του ματς ο Σπανούλης ανέφερε πως η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, ενώ πρόσθεσε πως είναι σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο head coach του Περιστερίου

«Είναι ένα τουρνουά στη μνήμη ενός ιστορικού παίκτη για τον Σύλλογο και θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο. Από κει και πέρα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που ήρθαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και γι’ αυτό τις ευχαριστούμε πολύ.

Αγωνιστικά, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο για την ομάδα του Περιστερίου bwin. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα με δέκα καινούργια πρόσωπα και έξι καινούργια πρόσωπα στο σταφ. Οι ομάδες χτίζονται και θέλουν χρόνο, το ίδιο χρειαζόμαστε κι εμείς. Είμαστε σε καλό δρόμο για την εποχή, για τόσο νέα ομάδα. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Τα παιδιά όμως έχουν τρομερή θέληση, το σημαντικό είναι ότι παίρνουν τις πληροφορίες, έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά για να βελτιωθούνε και αυτό που προσπαθούμε τώρα είναι να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και περισσότερο χρόνο. Δηλαδή, να μην παίξουμε 10-15 λεπτά καλό μπάσκετ, αλλά 20-25».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα