Με Βιεϊρίνια η προπόνηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Με Βιεϊρίνια η προπόνηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Newsroom
Με Βιεϊρίνια η προπόνηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και σήμερα (29/8) βρέθηκε στο PAOK SPORTS ARENA, παρακολούθησε την προπόνηση και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστές είναι από τους… θαμώνες του PAOK SPORTS ARENA καθώς όποτε του επιτρέπει το πρόγραμμά του παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ. Σήμερα (29/8) βρέθηκε στην προπόνηση για να πάρει μια πρώτη γεύση, κυρίως όμως να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους. «Η επίσκεψη του Andre Vieirinha ήταν ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, δείχνει πάντα την αγάπη του για την ομάδα μπάσκετ. Ο Vieirinha εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο και παρακολούθησε ένα μέρος από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας μπάσκετ.

Τον Andre Vieirinha υποδέχτηκαν στο PAOK Sports Arena ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco κ.κ Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, ενώ τον καλωσόρισε ο προπονητής της ομάδας Αριστείδης Λυκογιάννης. Εκτενή συζήτηση είχε μαζί του ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, καθώς οι δυο αρχηγοί γνωρίζονται από παλιά και μετά από ένα χρόνο είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά», ανέφερε η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα