ΑΕΚ: «Βλέπει» τον Τιμ Φρέιζιερ (vids)

ΑΕΚ: «Βλέπει» τον Τιμ Φρέιζιερ (vids)

ΑΕΚ: «Βλέπει» τον Τιμ Φρέιζιερ (vids)

bet365

Η ΑΕΚ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του ΝΒΑer, Τιμ Φρέιζιερ προκειμένου να κλείσει την εξάδα των ξένων της για τη νέα σεζόν.

Μια σπουδαία κίνηση ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ προκειμένου να «δυναμώσει» το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Ο λόγος για τον 31χρονο πλέι μέικερ Τιμ Φρέιζιερ, ο οποίος έχει «γεμάτο» βιογραφικό στο ΝΒΑ και αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει το προβάδισμα προκειμένου να γίνει κάτοικος... Άνω Λιοσίων. Ουσιαστικά πρόκειται για τον εκλεκτό του Ηλία Καντζούρη, ο οποίος περιμένει το «ναι» του Αμερικανού γκαρντ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε εννέα διαφορετικές ομάδες στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη (Πέλικανς, Γουίζαρντς, Μπλέιζερς, Πίστονς, Μπακς, Μάτζικ, Σίξερς, Γκρίζλις, Καβαλίερς) μετρώντας 289 ματς στην κανονική περίοδο.

Σε αυτά τα παιχνίδια έχει μετρήσει κατά μέσο όρο 4.9 πόντους, 4 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και 72% στις βολές.

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει υπογράψει για τις θέσεις των ξένων τους Γιάνις Στρέλνιεκς, Ακίλ Μίτσελ, Αλεξάντερ Μάντσεν, Κάμερον ΜακΓκριφ και Κένι Γουίλιαμς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα