Ολυμπιακός: H σύνδεση της οικογένειας Πάπας με την Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους» (pic)

Ολυμπιακός: H σύνδεση της οικογένειας Πάπας με την Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους» (pic)

Ολυμπιακός: H σύνδεση της οικογένειας Πάπας με την Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους» (pic)
Ο Τζορτζ Πάπας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και ερχόμενος στην Ελλάδα δίνει συνέχεια στην... ιστορία της οικογένειας με την χώρα και τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζορτζ Πάπας το μεσημέρι της Κυριακής (14/08) ντύνοντας τον παίκτη στα «ερυθρόλευκα» μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στους Monmouth Hawks.

Ο 24χρονος ομογενής γκαρντ είχε φροντίσει να... προλάβει τους Πειραιώτες ανεβάζοντας τα σχετικά στιγμιότυπα από τις υπογραφές του συμβολαίου του μέσω του Instagram του αδερφού του, ενώ λίγο μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του δήλωσε πως νιώθει ευλογημένος!

Ο ερχομός του Τζορτζ στον Ολυμπιακό, συνεχίζει τον... κύκλο που ενώνει την οικογένεια Πάπας με την ομάδα, αλλά και γενικότερα τη χώρα. Το «μαρτυρά» και ο ίδιος, καθώς έχει ανεβάσει σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του με φανέλα του Ολυμπιακού σε μικρότερη ηλικία.

Η αρχή έγινε από τον πατέρα του νεοφερμένου παίκτη των «ερυθρολεύκων», Στιβ Πάπας, ο οποίος υπήρξε μέλος του Ολυμπιακού και του Άρη στις αρχές τις δεκαετίας του '80, δίνοντας τις βάσεις για να εξελιχθεί η μπασκετική φύση των γιων του.

Ο αδερφός του Τζορτζ, Τόμι Πάπας έχει αναπτύξει επίσης μπασκετικούς δεσμούς με την χώρα, αφού ως απόφοιτος του William &Mary College αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας το 2019 στην δεύτερη κατηγορία, ενώ από το καλοκαίρι του 2020 ανήκει στο δυναμικό του ΑΟ Μυκόνου!

Δείτε τον Στιβ Πάπας με την φανέλα του Ολυμπιακού (Νο8):

ξ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα