Λαύριο: Ενίσχυση στα γκαρντ με τον Άλτζαμι Ντούραμ (vid)

Λαύριο: Ενίσχυση στα γκαρντ με τον Άλτζαμι Ντούραμ (vid)

Newsroom
Λαύριο: Ενίσχυση στα γκαρντ με τον Άλτζαμι Ντούραμ (vid)

bet365

Το Λαύριο θα παραταχθεί ενισχυμένο τη σεζόν 2022-23 με τον Άλτζαμι Ντούραμ, ανακκοινώνοντας τη συμφωνία με τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ.

Ο Άλτζαμι Ντούραμ (24χρ., 1μ.93) αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Λαυρίου. Πέρσι οδήγησε το Providence ως τη φάση του Sweet 16 στην March Madness και πλέον θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στην Basket League με το Λαύριο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Άλτζαμι Ντούραμ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο νέος παίκτης της ομάδας γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1998, έχει ύψος 1,93μ. και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως point guard και shooting guard.

Ο Al Durham γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Lilburn της Πολιτείας Georgia. Ακολούθησε το πρόγραμμα του Berkmar High School στην πόλη του, όμως γρήγορα έγινε γνωστός στη χώρα για τις ικανότητές του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του δώσει υποτροφία το πανεπιστήμιο της Indiana, από τα πιο παραδοσιακά προγράμματα μπάσκετ στο NCAA.

Με τους Hoosiers ο Durham αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια, από το 2017 έως το 2021.

Υπήρξε αρχηγός της ομάδας για δύο σεζόν (2019-2020, 2020-2021) και είναι 51ος σκόρερ στην ιστορία του πανεπιστημίου, έχοντας 1026 πόντους σε 123 αγώνες. Την τελευταία σου σεζόν με τους Hoosiers είχε 11,2 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ μέσο όρο σε 26 παιχνίδια, σουτάροντας με 38% από τη γραμμή του τρίποντου (38/100).

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Indiana και επέλεξε να μετακομίσει στο επίσης εξαιρετικό πρόγραμμα του Providence - από εκεί όπου επέλεξε το Λαύριο Megabolt το 2020 τον Alpha Diallo - και να παίξει ως Graduated.

Υπήρξε ο ηγέτης του Providence την περασμένη σεζόν, οδηγώντας την ομάδα του έως τη φάση του Sweet 16 στην March Madness. Εκεί ηττήθηκαν από την μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα του πανεπιστημίου του Κάνσας με 66-61.

Αγωνίστηκε σε 31 αγώνες του Providence, όλους ως βασικός point guard, και είχε 13,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ μέσο όρο σε κάτι περισσότερο από 34 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Ήταν πρώτος σκόρερ των Friars, πρώτος σε χρόνο συμμετοχής, πρώτος σε ευστοχία στις ελεύθερες βολές και δεύτερος σε ασίστ.

Το Λαύριο Megabolt καλωσορίζει τον Al στην οικογένειά του και του εύχεται μια εξαιρετική σεζόν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα