Basket League: Προς αναβολή η κλήρωση, στον «αέρα» το πρωτάθλημα

Newsroom
Basket League: Προς αναβολή η κλήρωση, στον «αέρα» το πρωτάθλημα

bet365

Πρόβλημα που θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις προκύπτει στην Basket League, με την κλήρωση της σεζόν 2022-23 να είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί.

Η υπομονή των ομάδων της Basket League... εξαντλήθηκε και το πρωτάθλημα της περιόδου 2022-23 βρίσκεται πλέον στον αέρα. Αυτό διότι ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει λάβει τα χρήματα που περίμενε από το στοίχημα και το αποτέλεσμα είναι να προκληθούν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Μία εξ' αυτών αναμένεται να είναι και ακύρωση της κλήρωσης και κατ' επέκταση της έναρξης του πρωταθλήματος, κάτι που θα αποφασιστεί στο Δ.Σ. της Τρίτης (2/7).

Οι ομάδες θεωρούν πως είναι αδικημένες, αφού έμαθαν πως χρήματα από το στοίχημα έχουν μοιραστεί σε όλα τα αθλήματα και ειδικότερα στην Super League, με τις ΠΑΕ να έχουν λάβει τόσο τα χρωστούμενα, όσο και ένα ποσό προκαταβολής ενόψει της νέας περιόδου, ενώ στα δικά τους ταμεία κάτι τέτοιο περίμεναν να συμβεί την Παρασκευή (29/7), αλλά δεν έγινε ποτέ.

Φυσικά αυτό βγάζει εκτός προϋπολογισμού τις περισσότερες και θα κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα, πράγμα που θα έχει αντίκτυπο στις εγχώριες διοργανώσεις και το πρωτάθλημα, αφού είναι ορατό το ενδεχόμενο να μπει... λουκέτο αν δεν υπάρξουν εξελίξεις.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα