Προμηθέας: Κοντά στον Τσαϊρέλη οι Πατρινοί (vid)

Προμηθέας: Κοντά στον Τσαϊρέλη οι Πατρινοί (vid)

Newsroom
Προμηθέας: Κοντά στον Τσαϊρέλη οι Πατρινοί (vid)

bet365

Κοντά στην συμφωνία με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη βρίσκεται ο Προμηθέας, με τους Πατρινούς να θέλουν την επιστροφή του Έλληνα ψηλού έπειτα από το 2018/19.

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς συνεχίζεται και ο Προμηθέας επιθυμεί να κλείσει τις κενές θέσεις στο ρόστερ του. Οι Πατρινοί φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στην ομάδα μετά τη σεζόν 2018/19 όπου μαζί έφτασαν μέχρι και τους τελικούς της Basket League.

Ο Μάκης Γιατράς θέλει να δώσει μία σίγουρη λύση για την ρακέτα του με την εμπειρία του 34χρονου σέντερ να έχει μπόλικο ελληνικό χρώμα, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Λάρισας και ήταν βασικό γρανάζι για την πορεία-έκπληξη της ομάδας. Σε 35 παιχνίδια με τους Θεσσαλούς μέτρησε 7.43 πόντους με 2.91 ριμπάουν και 1.06 ασίστ σε περίπου 20 λεπτά κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα