Επικοινωνία Γαλατσόπουλου με Κυπριακή Ομοσπονδία για το Super Cup στην Κύπρο

Newsroom
Επικοινωνία Γαλατσόπουλου με Κυπριακή Ομοσπονδία για το Super Cup στην Κύπρο

bet365

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφορικά με τη διεξαγωγή του Super Cup.

Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε η ΚΟΚ στην διοργανώτρια αρχή της Basket League και με την οποία ζήτησε εξηγήσεις αναφορικά με την διεξαγωγή του Super Cup στην Κύπρο, ο ΕΣΑΚΕ πήρε θέση υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα υπάρχει απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης:

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος επικοινώνησε σήμερα (26/7) με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέα Μουζουρίδη προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία να διευρενηθούν οι πιθανότητες διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο.

Ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε προς τον κ. Μουζουρίδη ότι ο ΕΣΑΚΕ σέβεται τους θεσμούς και επιθυμεί εάν υλοποιηθεί η ιδέα της διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο, η διοργάνωση να γίνει σε απόλυτη συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που αποτελεί την ανώτατη αρχή του αθλήματος στην χώρα.

Η παραπάνω θέση αναμένεται να αποτυπωθεί και γραπτώς σε επιστολή που θα στείλει ο ΕΣΑΚΕ προς την ΚΟΚ και στην οποία ο κ. Μουζουρίδης θα καλείται σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γαλατσόπουλο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διεξαγωγής του θεσμού της Λίγκας στην Κύπρο» ανέφερε η επίσημη θέση του ΕΣΑΚΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα