Επικοινωνία Γαλατσόπουλου με Κυπριακή Ομοσπονδία για το Super Cup στην Κύπρο

Newsroom
Επικοινωνία Γαλατσόπουλου με Κυπριακή Ομοσπονδία για το Super Cup στην Κύπρο

bet365

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφορικά με τη διεξαγωγή του Super Cup.

Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε η ΚΟΚ στην διοργανώτρια αρχή της Basket League και με την οποία ζήτησε εξηγήσεις αναφορικά με την διεξαγωγή του Super Cup στην Κύπρο, ο ΕΣΑΚΕ πήρε θέση υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα υπάρχει απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης:

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος επικοινώνησε σήμερα (26/7) με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέα Μουζουρίδη προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία να διευρενηθούν οι πιθανότητες διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο.

Ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε προς τον κ. Μουζουρίδη ότι ο ΕΣΑΚΕ σέβεται τους θεσμούς και επιθυμεί εάν υλοποιηθεί η ιδέα της διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο, η διοργάνωση να γίνει σε απόλυτη συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που αποτελεί την ανώτατη αρχή του αθλήματος στην χώρα.

Η παραπάνω θέση αναμένεται να αποτυπωθεί και γραπτώς σε επιστολή που θα στείλει ο ΕΣΑΚΕ προς την ΚΟΚ και στην οποία ο κ. Μουζουρίδης θα καλείται σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γαλατσόπουλο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διεξαγωγής του θεσμού της Λίγκας στην Κύπρο» ανέφερε η επίσημη θέση του ΕΣΑΚΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα