Επιστολή διαμαρτυρίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στον ΕΣΑΚΕ για το Super Cup

Newsroom
Επιστολή διαμαρτυρίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στον ΕΣΑΚΕ για το Super Cup

bet365

Η ΚΟΚ με χαρακτηριστική επιστολή στον ΕΣΑΚΕ διαμαρτυρήθηκε για την έλλειψη ενημέρωσης όσον αφορά την διοργάνωση του Super Cup στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το «Cyprus Basket» η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε επιστολή στην διοργανώτρια αρχή της Basket League θέλοντας να εκφράσει την διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αναφορικά με το Super Cup.

Ο ΕΣΑΚΕ μπορεί σε ανακοίνωση να ανέφερε την ημερομηνία διεξαγωγής του Super Cup (30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου) ωστόσο δεν είχε γνωστοποιήσει τον τόπο διεξαγωγής του. Με αφορμή τα δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για την Κύπρο, η ΚΟΚ θέλησε να ζητήσει εξηγήσεις καθώς δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ.

Στην εν λόγω επιστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει ενημέρωση από πλευράς ΕΣΑΚΕ ενώ εξηγεί ότι υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία πρέπει να τεθούν επί τάπητος και να συζητηθούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα