Άρης: Κλείνει τον Νοά Χόρτσλερ

Άρης: Κλείνει τον Νοά Χόρτσλερ

Άρης: Κλείνει τον Νοά Χόρτσλερ

bet365

Ο Άρης συμφώνησε σε προφορικό επίπεδο με τον Νοά Χόρτσλερ (24, 2.04) κι εντός της ημέρας οι δύο πλευρές αναμένεται να επικυρώσουν τη συμφωνία τους με την υπογραφή μονοετές συμβολαίου συνεργασίας.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει βαθιά γνώση της αγοράς παικτών που μόλις αποφοίτησαν από το κολέγιο και από αυτή προέρχεται ο 24χρονος ξανθομάλλης φόργουορντ για τον Άρη.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και είναι θέμα ωρών η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών ούτως ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία τους. Ο Νοά Χόρτσλερ αγωνίζεται στη θέση «4» αλλά έχει τα στοιχεία τα οποία μπορούν να του εξασφαλίσουν χρόνο συμμετοχής τόσο στη θέση «3» όσο και στη θέση «5». Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το μακρινό σουτ καθώς στην τελευταία του κολεγιακή χρονιά σούταρε με ποσοστό άνω του 40%.

Ο Χόρτσλερ αγωνίστηκε αρχικά στο πανεπιστήμιο του North Florida και στην τελευταία του χρονιά είχε 16 πόντους και 9.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ωστόσο, μετά τα δύο πρώτα χρόνια του στο συγκεκριμένο κολέγιο αποφάσισε να μεταπηδήσει στο Providence, αυτό του κόστισε έναν χρόνο καθώς βάσει κανονισμών δεν αγωνίστηκε στη σεζόν 2019-20. Πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της πανεπιστημιακής ομάδας με 9.3 πόντους και 8.5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Η ικανότητα στο ριμπάουντ αλλά και στο μακρινό σουτ είναι τα δύο αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του καθώς και στην παρθενική χρονιά του στο Providence σούταρε με ποσοστό ευστοχίας 42%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα