Προμηθέας: Επίσημα στους Πατρινούς ο Κακλαμανάκης

Προμηθέας: Επίσημα στους Πατρινούς ο Κακλαμανάκης

Προμηθέας: Επίσημα στους Πατρινούς ο Κακλαμανάκης

bet365

Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κακλαμανάκη, με τον Έλληνα σέντερ να φορά τα χρώματα της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Κακλαμάνης είχε ξεκινήσει να... προβάρει την φανέλα του Προμηθέα και μετά την ανακοίνωση της ομάδας το πρωί της Παρασκευής (22/07) αποτελεί και επίσημα παίκτη των Πατρινών για τη σεζόν 2022/23.

Μετά την... επιστράτευση του Κάουαν στα γκαρντ, ο 28χρονος σέντερ που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με το Λαύριο αποτελεί τον εκλεκτό του Μάκη Γιατρά προκειμένου να «γεμίσει» τη ρακέτα του για τις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κακλαμανάκη, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν 2022-23 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είναι 28 ετών(γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1994), έχει ύψος 2,06 μ. και αγωνίζεται ως center. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα πραγματοποίησε στο Περιστέρι(2013-14) και στον Ηλυσιακό(2014-15), ενώ στην συνέχεια πήγε στο Λαύριο, με την φανέλα του οποίου καθιερώθηκε στην Basket League, έγινε διεθνής(κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών τον Φλεβάρη του 2019) και αναδείχθηκε «πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος» από τον ΕΣΑΚΕ(σεζόν 2018-19). Η ραγδαία αγωνιστική του βελτίωση απέφερε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε την σεζόν 2019-2020, με την επόμενη αγωνιστική περίοδο(2019-2020) να μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Την σεζόν που πέρασε επέστρεψε στο Λαύριο και πραγματοποίησε μια πολύ παραγωγική χρονιά, έχοντας στην Basket League 9,3 πόντους και 5,3 ριμπάουντ σε 23 λεπτά μ.ο, ενώ στο BCL είχε 11,4 πόντους και 7,5 ριμπάουντ.

Υποδεχόμαστε τον Δημήτρη Κακλαμανάκη στη μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες του τις ατομικές φιλοδοξίες, βοηθώντας παράλληλα τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα