Περιστέρι: Ανακοινώθηκε και ο Γκιουζέλης

Περιστέρι: Ανακοινώθηκε και ο Γκιουζέλης

Newsroom
Περιστέρι: Ανακοινώθηκε και ο Γκιουζέλης

bet365

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, με την απόκτηση του Γιώργου Γκιουζέλη (27χρ., 2.04) για δύο χρόνια (1+1).

Και ο Γιώργος Γκιουζέλης στο Περιστέρι. Η ομάδα που θα κοουτσάρει ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε ακόμη μία προσθήκη, με τον Έλληνα φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών, αλλά με option ανανέωσης για τη δεύτερη σεζόν (1+1).

Το Περιστέρι τις προηγούμενες μέρες έχει ανακοινώσει τους Μπιλάν, Τζούστον, Ντέβιν Ντέιβις, Κασελάκη, Μπράουν, Ντένμον και Πουλιανίτη

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Γιώργο Γκιουζέλη (27χρ., 2.04), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου για 1+1 χρόνο.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ θα βοηθήσει τους «κυανοκίτρινους» προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους τη νέα χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Basketball Champions League.

Το βιογραφικό του

O Γιώργος Γκιουζέλης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 23 Νοεμβρίου 1995 έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου, του Ιωνικού, της Αγίας Παρασκευής και της Δάφνης.

Τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, όπου είχε 7.2 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Την επόμενη χρονιά (2019-2020) αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω έχοντας 6.4 πόντους μέσο όρο, 5.1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο και κέρδισε την άνοδο στην Α1.

Ένα χρόνο μετά (2020-2021) πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή με τον οποίο αγωνίστηκε στην Basket League έχοντας 2.1 πόντους και 1.3 ριμπάουντ σε 9.3 λεπτά συμμετοχής. Ενώ, πέρσι (2021-2022) με τον Ιωνικό Νικαίας είχε στην Stoiximan Basket League 5.1 πόντους μέσο όρο και 3.3 ριμπάουντ σε 18.5 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα