Προμηθέας Πατρών: Ο Σπυρίδης βοηθός του Γιατρά

Προμηθέας Πατρών: Ο Σπυρίδης βοηθός του Γιατρά

Newsroom
Προμηθέας Πατρών: Ο Σπυρίδης βοηθός του Γιατρά

bet365

Δίπλα στον Μάκη Γιατρά για τη θέση του assistant στον Προμηθέα θα βρεθεί ο Βαγγέλης Σπυρίδης, όπως ανακοίνωσαν οι Πατρινοί.

Μετά την αγωνιστική ενίσχυση του Προμηθέα με τους Κουλμπόκα και Μουράτο, έρχεται και αυτήν στην άκρη του πάγκου. Ο Βαγγέλης Σπυρίδης θα βρεθεί δίπλα στον Μάκη Γιατρά, στη θέση του assistant.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την πρόσληψη του Βαγγέλη Σπυρίδη, ο οποίος θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, από τη θέση του assistant coach, στο πλευρό του Μάκη Γιατρά.

Ο Βαγγέλης Σπυρίδης είναι γεννημένος στις 7 Μαρτίου 1986 (36 ετών). Έχει αποφοιτήσει από την Γυμναστική Ακαδημία και διαθέτει μεταπτυχιακό στην προπονητική. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Ικάρων Σερρών, ενώ στη συνέχεια δούλεψε στις ανδρικές ομάδες του Πανσερραϊκού, του Άρη και της Ούνιξ Καζάν. Μέχρι πρότινος, ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν στην ομάδα του Άρη, ως βοηθός προπονητή του κόουτς Καστρίτη, από όπου και αποχώρησε, για να ενταχθεί στο επιτελείο του Προμηθέα.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Σπυρίδη στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει καλή σταδιοδρομία και να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες, βοηθώντας παράλληλα και την ομάδα να πετύχει τους δικούς της στόχους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα