Λάρισας: Ζήτησε νέα προθεσμία για τον φάκελο!

Λάρισας: Ζήτησε νέα προθεσμία για τον φάκελο!

bet365

Η ΚΑΕ Λάρισα ζήτησε νέα προθεσμία από την ΕΣΑΚΕ προκειμένου να παρουσιάσει πλήρη φάκελο για να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League. Αρνητικό το κλίμα μεταξύ των ομάδων, σήμερα εκπνέει η διορία για προσφυγή στο δευτεροβάθμιο όργανο του Συνδέσμου.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είχε βρεθεί με το ενάμιση πόδι εκτός πρωταθλήματος, στην Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ προέκυψε αναδίπλωση της Λαρισινής ΚΑΕ, η οποία ενδεχομένως να προκαλέσει εξελίξεις!

Όπως είναι γνωστό η Λάρισα «άγγιξε» την 3η θέση της Basket League μετά το 3-2 από τον Προμηθέα Πάτρας, ενώ στα ημιτελικά είχε αναγκάσει και τον Παναθηναϊκό σε πέντε παιχνίδια.

Παρόλα αυτά η «επόμενη ημέρα» στις τάξεις της ομάδας μόνο... ευοίωνη δεν ήταν (και παραμένει) καθώς έως τώρα, δεν είχε (και δεν έχει) παρουσιάσει φάκελο ώστε να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής εντός της προαναγγελθείσης ημερομηνίας! Αποτέλεσμα; Να μην πάρει άδεια και να κινδυνεύει να μείνει εκτός Basket League.

Όμως στην συνέλευση της Τρίτης (5/7) στα γραφεία της ΕΣΑΚΕ, η Λάρισα εκπροσωπήθηκε από τον team manager της ομάδας, Άρη Γκαμπέτα, ο οποίος αφού απολογήθηκε για την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί και μέσω της οποίας η ΚΑΕ δεν αναγνώριζε την αδειοδότηση του Συνδέσμου, τονίζοντας ότι θα πάει στην ΕΕΑ, ζήτησε νέα προθεσμία ώστε να παρουσιάσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να καταθέσει πλήρη φάκελο.

Οι ομάδες άκουσαν προσεκτικά την παράσταση της θεσσαλικής ομάδας και της ζήτησαν να καταθέσει γραπτώς το αίτημά της για να εξεταστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η πλειοψηφία των ομάδων δεν βλέπει θετικά μία τέτοια εξέλιξη και η μόνη λύση που απομένει στους Θεσσαλούς είναι να προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο του Συνδέσμου (η προθεσμία εκπνέει απόψε), που θα εξετάσει τις ενστάσεις τους.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα