Προμηθέας: Συμφώνησε με Κουλμπόκα (vid)
Συνεχίζει να ενισχύεται ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο Λιθουανό φόργουορντ, Αρνόλντας Κουλμπόκα που μπορεί να παίξει τόσο στο «3» όσο και «4».
Τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε μόλις σε 2 περιπτώσεις με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο ΝΒΑ, ενώ πέρασε μεγάλο μέρος στη G-League. Στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Μπάμπεργκ και της Μπιλμπάο. Στη G-League και τους Swarm είχε 14.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 41% στο τρίποντο.
Πριν τρεις μέρες, ο Προμηθέας ανακοίνωσε και την μεταγραφή του Βασίλη Μουράτου από το Λαύριο., ενώ κράτησε και τον Σίμπσον και για τη νέα σεζόν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Ο Λιόλιος είχε ζητήσει από τον διαιτητή να αποβληθεί παίκτης της ΑΕΚ στο ματς με τον Προμηθέα» - Πόσο έληξε ο αγώνας και ποιος τιμωρήθηκε
- Προμηθέας - Μπατούμι 91-76: Επιστροφή στις νίκες με τρομερούς Κουλμπόκα και Γουίλιαμς
- FIBA Europe Cup: Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων του Ηρακλή, του Κολοσσού και του Προμηθέα
