Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Τολιόπουλο

Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Τολιόπουλο

Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Τολιόπουλο

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής στο Nick Galis Hall καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για συνεργασία διάρκειας ενός έτους.

Το σχέδιο δημιουργίας σε νέα βάση προβάλλει υποχρεωτικό για τον Άρη από τη στιγμή που είναι αδύνατο να διατηρήσει παίκτες οι οποίοι απέκτησαν υπεραξία μέσα από τις εμφανίσεις της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Οι αλλαγές δεν θα αφορούν μόνο τους ξένους αλλά και τους Έλληνες. Για παράδειγμα, οι «κίτρινοι» δεν είναι απλά σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βασίλη Τολιόπουλο αλλά πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την επικύρωση τελικής συμφωνίας. Κι εφόσον γίνει αυτό, ο 26χρονος γκαρντ θα επιστρέψει στο Nick Galis Hall έπειτα από 3,5 χρόνια καθώς είχε αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της περιόδου 2018-19 και μάλιστα με καλές εμφανίσεις.

Βέβαια εκείνη η εποχή δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή κι αυτό δεν έχει να κάνει με την ουσιαστική προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρίας όσο με την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας επί ημερών Γιάννη Καστρίτη καθώς θα απαιτήσει τον Βασίλη Τολιόπουλο να προσαρμόσει το παιχνίδι του σε αυτό που παράγουν οι «κίτρινοι» σε επίθεση και άμυνα.

Πέραν του Τολιόπουλο, θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι ο Άρης θα κοιτάξει την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν έχει να «εξετάσει» κάτι στον έμπειρο σέντερ καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά και μάλιστα η καλύτερη επαγγελματική χρονιά του Καββαδά ήταν αυτή στον Αρκαδικό επί θητείας Καστρίτη. Το ότι ο Άρης θα κοιτάξει τον Καββαδά σημαίνει ουσιαστικά δύο πράγματα. Πρώτον: Αν ο παίκτης έχει την πρόθεση επιστροφής στην ομάδα και δεύτερον, αν οι «κίτρινοι» μπορούν να καλύψουν τα οικονομικά «θέλω» του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα