Καστρίτης: «Η εξυγίανση παραμένει ο σημαντικότερος στόχος»

Καστρίτης: «Η εξυγίανση παραμένει ο σημαντικότερος στόχος»

Newsroom
Καστρίτης: «Η εξυγίανση παραμένει ο σημαντικότερος στόχος»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη και στάθηκε στη νέα πρόκληση της ευρωπαϊκής συμμετοχής μη παραγνωρίζοντας τις προτεραιότητες που έχει η ΚΑΕ.

Ο 40χρονος τεχνικός θα συνεχίσει από το σημείο που στάθηκε στο τέλος της περασμένης περιόδου γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι υποχρεωμένος να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή καθώς είναι αδύνατο να διατηρηθούν οι Αμερικάνοι λόγω της υπεραξίας που απέκτησαν. Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να φτιάξει έναν νέο ελληνικό κορμό. Όμηρος Νετζήπογλου και Σταύρος Σχίζας υπολογίζονται για την επόμενη χρονιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ίδιο θα γίνει και με τον Γιάννη Σιδηροηλία ο οποίος την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με συνέπεια αυτή να θεωρηθεί «χαμένη» γι’ αυτόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΡΗ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για μια ακόμη χρονιά. Το να είσαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας είναι μεγάλη τιμή αλλά συγχρόνως και τεράστια ευθύνη. Ξέρουμε το ειδικό βάρος του οργανισμού που εκπροσωπούμε κι αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για όλους μας. Με οδηγό μας αυτό το κίνητρο θα πορευτούμε και την ερχόμενη σεζόν, με σκοπό να συνεχίσουμε αυτό που με πολλή μεθοδικότητα, δουλειά και κόπο χτίσαμε όλοι μαζί. Πάνω απ ’όλα και ο σημαντικότερος στόχος είναι να συνεχιστεί και να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της ομάδας», δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Στη συνέχεια έβαλε στην εξίσωση και την απόφαση συμμετοχής στο FIBA Europe Cup της επόμενης περιόδου, η οποία έδειξε εξάλλου την επιθυμία που είχαν οι «κίτρινοι» ώστε να μην περιοριστούν στις εγχώριες διοργανώσεις.
«Αγωνιστικά έχουμε μπροστά μας μια ακόμη πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές προκλήσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που επιστρέφει μετά από καιρό η ομάδα. Είναι κάτι το οποίο κέρδισε με την παρουσία της στο γήπεδο στο προηγουμενο πρωτάθλημα και γνωρίζουμε καλά πως ήθελε και ζητούσε ο κόσμος μας. Η παρουσία μας αυτή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα μας βοηθήσει πολυεπίπεδα και κυρίως στο να γίνει και πάλι ο Αρης ελκυστικός προορισμός για την αγορά, κάνοντας ένα ακόμη μικρό βηματάκι προς τα μπροστά.

Σε κάθε περίπτωση, με ταπεινότητα και εργατικότητα και έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεφύγουμε στο οικονομικό σκέλος, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα δίνει όπως πάντα το 100% κάθε στιγμή και θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος μας στο γήπεδο. Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπου η διάρκεια και η αντοχή στις δυσκολίες, θα καθορίσουν την πορεία του καθενός», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα