Άρης: Ενεργοποιείται η συμφωνία με Καστρίτη – Μένουν οι Σχίζας, Σιδηροηλίας

Άρης: Ενεργοποιείται η συμφωνία με Καστρίτη – Μένουν οι Σχίζας, Σιδηροηλίας

Άρης: Ενεργοποιείται η συμφωνία με Καστρίτη – Μένουν οι Σχίζας, Σιδηροηλίας

bet365

Η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την οριστικοποίηση της παραμονής του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη ενώ ενεργοποιήθηκαν τα συμβόλαια των Σταύρου Σχίζα, Γιάννη Σιδηροηλία για την επόμενη σεζόν.

Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» διαθέτουν μόλις τρεις Έλληνες παίκτες καθώς εκτός της ενεργοποίησης των συμβολαίων των Σταύρου Σχίζα, Γιάνη Σιδηροηλία, ο Όμηρος Νετζήπογλου επίσης έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του θα μπουν σε διαδικασία δημιουργίας ομάδας από την αρχή, διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία σε σχέση με πέρυσι όπου ο αγωνιστικός προϋπολογισμός θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερος αλλά δε θα τεθεί σε κίνδυνο η πολιτική εξυγίανσης της εταιρίας. Στην πραγματικότητα το ύψος του μπάτζετ θα εξαρτηθεί από την προοπτική ευρωπαϊκής συμμετοχής καθώς πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι η FIBA έστειλε πρόσκληση στους «κίτρινους» για απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του FIBA Europe Cup και οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται πολύ σοβαρά την προοπτική συμμετοχής.

Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κάτι που θέλει ο Γιάννης Καστρίτης καθώς εκτιμά ότι θα του δώσει τη δυνατότητα προσέγγισης παικτών μεγαλύτερης ποιότητας με το δέλεαρ ότι αυτοί δεν θα περιοριστούν εντός ελληνικών συνόρων και δεύτερον, θα συμβάλλει στη δημιουργία συνθηκών ομοιογένειας καθώς πέρυσι υπήρξαν μεγάλα χρονικά κενά μεταξύ των αγώνων. Η διαφαινόμενη επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κι ένας από τους βασικούς λόγους της απόφασης που έχει πάρει ο 40χρονος τεχνικός για την υπογραφή συμβολαίου πέραν ασφαλώς της ταύτισης απόψεων που διαπιστώθηκε στις συζητήσεις του 40χρονου τεχνικού με τον βασικό χρηματοδότηση της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα