Άρης: «Τελείωσε» τους διακανονισμούς και αρχίζει τις ανανεώσεις με Καστρίτη

Άρης: «Τελείωσε» τους διακανονισμούς και αρχίζει τις ανανεώσεις με Καστρίτη

Άρης: «Τελείωσε» τους διακανονισμούς και αρχίζει τις ανανεώσεις με Καστρίτη

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ολοκλήρωσε τη διαδικασία των διακανονισμών με παίκτες και τεχνικό επιτελείο και πλέον μπαίνει στη φάση των ανανεώσεων όπου η αρχή θα γίνει με την επικύρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Καστρίτη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Η συμφωνία με τον 40χρονο τεχνικό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για 1+1 χρόνια, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου έφτασε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (21/6). Στις ημέρες που μεσολάβησαν είχε διαδοχικές επαφές με τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, όπου συζήτησαν τόσο για τους όρους της συνεργασίας του με τους «κίτρινους», κυρίως όμως για τα οικονομικά δεδομένα που θα ισχύσουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» δεν θα παρεκκλίνουν της πολιτικής που εφάρμοσαν πέρυσι η οποία δίνει προτεραιότητα στη σταδιακή μείωση του χρέους. Ήδη αυτό μειώθηκε κατά περίπου 1.000.000 ευρώ και εκτιμάται ότι εφόσον γίνει κάτι αντίστοιχο και την επόμενη σεζόν, τον Μάιο του 2023 η ΚΑΕ Άρης θα έχει βγει από το καθεστώς… υψηλής επιτήρησης γιατί θα έχει «ξεμπερδέψει» με το σύνολο των χρεών προς τρίτους που αποτελούν και το μεγάλο αγκάθι.

Η απόφαση για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στους ομίλους του BCL. Οι «κίτρινοι» έστειλαν φάκελο συμμετοχής στη διοργανώτρια αρχή και περιμένουν την τελική απάντηση. Εκτιμούν ότι θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα έχουν απευθείας συμμετοχή στους ομίλους. Αυτό σημαίνει ότι στο ενδεχόμενο ευρωπαϊκής συμμετοχής αυτομάτως ο αγωνιστικός προϋπολογισμός θα αγγίξει τα 500.000 ευρώ. Όπως έχει σημειώσει το Gazzetta, σ’ αυτό το σενάριο η αύξηση του μπάτζετ θα καλυφθεί από εξωδιοικητικούς παράγοντες καθώς εξέφρασαν αυτή την πρόθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα