Ο Άρης στέλνει φάκελο στο BCL και επικυρώνει τη συμφωνία με τον Γιάννη Καστρίτη!

Ο Άρης στέλνει φάκελο στο BCL και επικυρώνει τη συμφωνία με τον Γιάννη Καστρίτη!

Ο Άρης στέλνει φάκελο στο BCL και επικυρώνει τη συμφωνία με τον Γιάννη Καστρίτη!

bet365

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη καθώς αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας στο BCL ενώ ο Γιάννης Καστρίτης έφτασε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για να επικυρώσει τη συμφωνία του για συνεργασία διάρκειας 1+1 χρόνων!

Για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ο Άρης υπολειτουργούσε καθώς η αδυναμία ρευστότητας «πάγωσε» τις συζητήσεις με τους παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ για τη διευθέτηση των οφειλών απέναντί τους ενώ το υπαλληλικό προσωπικό παραμένει σε επίσχεση εργασίας καθώς δεν έχει λάβει χρήματα εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Πλέον υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη καθώς πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών τους με τους αθλητές της περασμένης σεζόν με σκοπό την υπογραφή διακανονισμών, κυρίως όμως έφτασε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Καστρίτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προηγούμενες ημέρες έγιναν συζητήσεις μεταξύ του Έλληνα τεχνικού με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη τόσο για τη διευθέτηση της οφειλής απέναντί του, κυρίως όμως για το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς. Στη διάρκεια αυτών επήλθε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων και η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις σε ότι αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν εξάλλου ότι σε όλο αυτό το διάστημα, ο 40χρονος τεχνικός τσέκαρε περιπτώσεις ξένων παικτών ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένος!

Δηλώνει συμμετοχή στο BCL

Εντός της ημέρας οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να διορθώσουν ένα λάθος των προηγούμενων εβδομάδων καθώς δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή στο BCL, πλέον όμως αποφάσισαν να στείλουν φάκελο για να πάρουν μέρος στη διοργάνωση με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα είναι στους ομίλους αυτής. Και η αλήθεια είναι ότι το δικαιούνται από τη στιγμή που έχουν τον πρώτο λόγο βάσει βαθμολογίας. Κολοσσός Ρόδου και Λάρισα (οι οποίοι τερμάτισαν ψηλότερα) δεν έχουν πρόθεση συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο δε Προμηθέας Πατρών έχει επιλέξει το Eurocup.

Τα δεδομένα άλλαξαν μετά την απόφαση συγκεκριμένων επιχειρηματιών να καλύψουν την αύξηση του μπάτζετ στο ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στο BCL. Έτσι δημιουργήθηκαν συνθήκες ασφάλειας καθώς δεν θα επηρεαστεί η πολιτική της εξυγίανσης που ακολουθεί η ΚΑΕ – και την οποία εκθείασε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κατά τη χθεσινή (21/6) συνέντευξη Τύπου – καθώς ο βασικός στόχος είναι η σταδιακή μείωση του χρέους της εταιρίας. Ήδη σε διάστημα εντός χρόνου αυτά μειώθηκαν κατά περίπου 1.000.000 ευρώ αλλά ο Άρης συνεχίζει να έχει ένα σωρό υποθέσεις που απαιτούν διευθέτηση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα