ΑΕΚ: «Κανένα νταραβέρι με κανέναν»

ΑΕΚ: «Κανένα νταραβέρι με κανέναν»

ΑΕΚ: «Κανένα νταραβέρι με κανέναν»

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έστειλε τη δική της απάντηση σε όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Λιόλιος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε και μίλησε για τις αδειοδοτήσεις, τις wild cards και το BCL. Λίγο αργότερα, η ΑΕΚ εξέδωσε και νέα ανακοίνωση, με αναφορά στον Γιώργο Πανταζόπουλο.

Με εννιά λέξεις απάντησε η ΚΑΕ ΑΕΚ στα λεγόμενα του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου. Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε αναφέρθηκε στις καταγγελίες της ΑΕΚ περί «εγκληματικής οργάνωσης στο μπάσκετ», ενώ τόνισε ότι η ΑΕΚ (όπως και οι άλλες ομάδες που δεν έλαβαν αδειοδότηση) θα μπουν στη διαδικασία της wild card.

«Κανένα νταραβέρι με κανέναν. Συνεχίζουμε στο δρόμο της νομιμότητας», έγραψε η ΑΕΚ στον λογαριασμό της στο Facebook χρησιμοποιώντας το hashtag «Δεν σταματάμε» (#denstamatame).

«Το όνομα του Πανταζόπουλου δεν βρίσκεται στο φάκελο»

Λίγο αργότερα, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος του προέδρου του Περιστερίου, Γιώργου Πανταζόπουλου στις καταγγελίες που έκανε.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σε συνέχεια της σημερινής πράξης μας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η ΑΕΚ ΒC, ενημερώνει, ότι: Το όνομα του κυρίου Γιώργου Πανταζόπουλου, δεν βρίσκεται στον φάκελό μας. Προς άρση οποιασδήποτε αμφιβολίας, ενημερώνουμε, ότι ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να εμπλακεί το όνομά του σε όσα κατατέθησαν/καταγγέλθησαν και ανακαλούμε οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του», αναφέρει η ανακοίνωση.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα