Λεπενιώτης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό»!

Λεπενιώτης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό»!

Λεπενιώτης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό»!
Ο General Manager του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης έστειλε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση του double, εξηγώντας πως τα καλύτερα έρχονται για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο αφού έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague, αναδείχτηκε πρωταθλητής με sweep στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λεπενιώτης εξήγησε πως η πιο σημαντική παράμετρος της επιτυχίας είναι το οικογενεικό κλίμα, μοιράζοντας τα συγχαρητήριά του για το double.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του double! Ήταν μια πολύ μεγάλη και δύσκολη αγωνιστική σεζόν και η τεράστια προσπάθεια όλων ανταμείφθηκε με τον καλυτερο δυνατό τρόπο. Η πιο σημαντική παράμετρος της επιτυχίας ειναι το γεγονός οτι ο οργανισμός αυτός είναι μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, από τους προέδρους, το αγωνιστικό staff, τους εκπληκτικούς παίκτες μας ως το ακούραστο προσωπικό της ΚΑΕ και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επισης στους φιλαθλους μας για την πίστη, την υπομονή και την υποστήριξη τους σε αυτή την ομάδα, τόσο στις επιτυχιες όσο και στις δυσκολες στιγμές. Τα καλύτερα έρχονται!!!!» ήταν το μήνυμα του General Manager των Πειραιωτών στα social media.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα