Μπαρτζώκας: «Νιώθω ευγνωμοσύνη κι εγώ σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού στον Πρίντεζη» (vid)

Μπαρτζώκας: «Νιώθω ευγνωμοσύνη κι εγώ σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού στον Πρίντεζη» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποχωρώντας ως πρωταθλητής και νταμπλούχος.

Τον περασμένο Μάιο, πριν από την έναρξη των ημιτελικών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τον Πρίντεζη ως τον καλύτερο αρχηγό που είχε ποτέ σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε. Το βράδυ της Παρασκευής 17/6, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε στην ΕΡΤ πως ο «Πριντ» είναι η ιστορία αυτής της ομάδας:

«Ήταν μια δικαίωση για την ομάδα μας. Είχαμε τεράστια βελτίωση από την προηγούμενη χρονιά, γίναμε μια πολύ δύσκολη ομάδα να παίξεις εναντίον της... Νομίζω πως η συνεκτικότητα της ομάδας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Το γεγονός ότι ο ένας νοιαζόταν για τον άλλον. Ο Πρίντεζης είναι η ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των φιλάθλων μας, νιώθω μια ευγνωμοσύνη κι εγώ σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού γι' αυτά που πρόσφερε στην ομάδα. Να είναι η ζωή του από εδώ και πέρα τόσο γεμάτη, χαρούμενη και έντονη όσο ήταν αυτά τα 20 χρόνια στον Ολυμπιακό. Αν μπορώ να αφιερώσω το double, το αφιερώνω στον Γιώργο Πρίντεζη. Ό,τι είπα για τον Γιώργο, το νιώθω μέσα από την καρδιά μου»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα