Ο γεροΓιοβάισα κοντά στην... Πύλη της Κολάσεως

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα κοντά στην... Πύλη της Κολάσεως
Ο γεροΓιοβάισα είδε Ντόρσεϊ και Νέντοβιτς να σπάνε τα καλάθια, αισθάνεται ενοχές και αναρωτιέται μήπως πρέπει να ταξιδέψει για... περισυλλογή στην έρημο Καρακούμ!

Αν έχαναν κι αυτό το ματς οι Γουόριορς, ειλικρινά, θα έφευγα καλοκαιρινές διακοπές για την έρημο Καρακούμ, να βλέπω την «Πύλη της Κολάσεως» και να συλλογιέμαι τι πήγε στραβά. Οι Γουόριορς νίκησαν, ο Τόμπσον σημείωσε Over 17.5 πόντους και είμαστε στο... περίπου χαρούμενοι. «Πρώτος σκόρερ ο Κάρι» ήταν μια από τις επιλογές μου και δεν... έπεσα μέσα. Κάποιοι μου είπαν πως για πρώτη φορά έμεινε χωρίς τρίποντο μετά από 132 αγώνες στα playoffs. Λεπτομέρειες... Ο στόχος του 3-2 επιτεύχθηκε με μικρές απώλειες.

Πάμε τώρα και στα δικά μας! Ναι, ο πρώτος τελικός δε με... συγκλόνισε! Να σας πω την αλήθεια περίμενα περισσότερες απαντήσεις από τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός με +19 στο πρώτο δεκάλεπτο δεν θα μπορούσε να κάνει και άλλα, έμεινε εκεί, κράτησε δυνάμεις και πάει για το 2-0. Θα το κάνει; Πιστέψτε με, δεν θα δώσω σημείο για να μη με πείτε και γκαντέμη. Κάποιοι έριξαν τα βέλη τους για Ντόρσεϊ και Νέντοβιτς. Σωστό! Σύντροφοι, προσπαθώ να τα δω όλα με μια ψύχραιμη ματιά, αλλά σα να πνίγουν οι ενοχές βλέποντας τον Σέρβο να τελειώνει τον πρώτο τελικό με 3/10 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 4 λάθη. Λέτε να έφταιξα εγώ; Λέτε να πάω στο Τουρκμενιστάν; Τα 2/10 σουτ του Ντόρσεϊ θα με έστελναν να τσεκάρω διαβατήριο, αλλά κάτι τα ριμπάουντ του Φαλ και του Ουάιτ κάτι τα τρίποντα του Σλούκα με κράτησαν στο Βίλνιους.

Με την «Πύλη της Κολάσεως» να είναι εκεί καυτή και να με περιμένει, εγώ θα επιμείνω στα ειδικά στοιχήματα, αλλά και στον Ντόρσεϊ; Θα επιμείνω. Αλλωστε, ο ΜακΚίσικ είναι αμφίβολος και ο Ελληνοαμερικανός θα παρει περισσότερο χρόνο. Οι δυνατότητες μεγάλες, αν μείνει αφοσιωμένος στο ματς, τότε το Over 11.5 πόντοι του Ντόρσεϊ είναι ιδανικό! Ο Παπαπέτρου το πάλεψε όσο μπορούσε, το ίδιο θα κάνει και στο ΟΑΚΑ, άλλωστε το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Νέντοβιτς του δίνει… ασίστ για περισσότερες πρωτοβουλίες. Το Over 13.5 πόντοι είναι καλό! Νέντοβιτς Over 2.5 τρίποντα; Φυσικά, μου αρέσει αρκετά το 1.85, όπως και το 1.50 στο Over 1.5 τρίποντα του Σλούκα! Τώρα πήρα φόρα και όπου με βγάλει…Over 2.5 ασίστ ο Ντόρσεϊ στο 1.72, όπως και του «Νέντο» Over 3.5 ασίστ στο 2.40! Θέλω τελικάρα, ψάχνω δικαίωση και όχι να αγναντεύω την… κόλαση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα