Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο ΓεροΓιοβάισα έτοιμος για ντέρμπι αιωνίων!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο ΓεροΓιοβάισα έτοιμος για ντέρμπι αιωνίων!
Ο γεροΓιοβάισα μετά τις διαδοχικές στοιχηματικές «σφαλιάρες» επιστρέφει πιο δυνατός, έτοιμος για απαντήσεις! Παίρνει τη μπάλα και... καρφώνει σημεία.

Game 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ο λάτρης της βότκας ήταν ξανά στις επάλξεις. Οι Σέλτικς υποδέχθηκαν τους Γουόριορς και ο γεροΓιοβάισα έκατσε να απολαύσει το ματς από το σπίτι του, χαμένο σε κάποιο σοκάκι του Βίλνιους. Μου μύριζε… break. Μόνο σε μένα όμως... Επιβεβαιώθηκαν αυτοί που έλεγαν πως μετά την κούπα της Μίλαν και της Σίτι δεν είμαι στα καλύτερά μου, μιας και οι Κέλτες αποδείχθηκαν τρομεροί πολεμιστές.

Κάποιοι με ρώτησαν αν θα συνεχίσω να γράφω, κάποιοι γέλασαν, κάποιοι με πίεσαν να παραδεχθώ πως είμαι ο αδύναμος κρίκος! Όμως είμαι ακόμα εδώ, πεισμωμένος για απαντήσεις και για σωστές προβλέψεις. Τελικοί Basket League, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και το θέαμα αρχίζει!

Οσο και αν με πιέζετε, νικητή δεν θα δώσω! Αλλά με τα ειδικά στοιχήματα θα μπω στο πάρτι. Ντόρσεϊ Οver 12.5 πόντους; Βεβαίως! Έτοιμος για απαντήσεις, μια και από τον Μάιο δεν είναι ο εκρηκτικός παίκτης που γνωρίσαμε σε όλη την κανονική διάρκεια. Μιλάμε για ένα παίκτη που έχει τον τρόπο του με τον Παναθηναϊκό και ειδικά στο ΟΑΚΑ έκανε τα δικά του πάρτι. Παίκτης… ψυχολογίας κι αν μπει το πρώτο, τότε δε σταματιέται.

Στον αντίποδα, ο Νέντοβιτς είναι έτοιμος να απειλήσει. Ενας εκ των κορυφαίων σουτέρ των ελληνικών παρκέ προετοιμάζεται για την αντεπίθεσή του. Ποιος θα ξεχάσει την απίθανη εμφάνιση στο πρώτο φετινό τους ραντεβού μέσα στο ΣΕΦ. Εγώ πάντως δεν ξεχνώ και βλέπω τον Σέρβο στους Over 15.5 πόντους.

Θα στηρίξω και το Οver 2.5 τρίποντα του Νέντοβιτς, όπως και το Over 1.5 τρίποντο του Κώστα Σλούκα. Τα Over 3.5 ριμπάουντ του εκρηκτικού Ουάιτ προσφέρονται στο 1.60, ενώ τα Over 5.5 ριμπάουντ του επιβλητικού Φαλ είναι στο 1.85. Καλή ντερμπάρα, εύχομαι ματσάρα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα