Περιστέρι: «Ιντριγκάρει» Σπανούλη με τις ευλογίες του Ραζνάτοβιτς, «αγκάθι» το budget!

Περιστέρι: «Ιντριγκάρει» Σπανούλη με τις ευλογίες του Ραζνάτοβιτς, «αγκάθι» το budget!

Περιστέρι: «Ιντριγκάρει» Σπανούλη με τις ευλογίες του Ραζνάτοβιτς, «αγκάθι» το budget!

bet365

Τα τρία ραντεβού που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι απαιτήσεις και οι παίκτες που θέλει ο “Kill Bill”, η απόσταση στο budget και η θετική άποψη που έχει ο ατζέντης του για το ξεκίνημα της προπονητικής θητείας του στις δυτικές συνοικίες. To Gazzetta έχει το ρεπορτάζ.

Το «πάγωμα» των συζητήσεων του Περιστερίου με τον Ηλία Καντζούρη, που εμφανιζόταν ως ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο της ομάδας, οφείλεται εν πολλοίς στην διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της «κυανοκίτρινης» ΚΑΕ, Φίλιππο Κότση και τον πρώην μέτοχο του Κολοσσού, Θόδωρο Καρατζά, ο οποίος προοριζόταν για να αναλάβει τον σημαντικότερο ρόλο στην λειτουργία του τμήματος μπάσκετ.

Καλά πληροφορημένες πηγές του Gazzetta αναφέρουν ότι το παραπάνω deal που «χάλασε», ισχυροποίησε τον νυν πρόεδρο του συλλόγου των δυτικών προαστίων, Γιώργο Πανταζόπουλο, ο οποίος αυτομάτως ενεργοποίησε το «ισχυρό χαρτί» της διερευνητικής επαφής με τον Βασίλη Σπανούλη και χωρίς να χάσει χρόνο έκλεισε ραντεβού μαζί του.

Πριν τον συναντήσει, όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Gazzetta, φρόντισε να συνομιλήσει με τον κορυφαίο Ευρωπαίο ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί τον Σπανούλη εδώ και δύο δεκαετίες και να του εξηγήσει το πλάνο του.

Ο 55χρονος Σέρβος manager άκουσε με προσοχή τις σκέψεις του διοικητικού παράγοντα του Περιστερίου και γνωρίζοντας καλά την αγορά, τα «θέλω» αλλά και τις οικογενειακές προτεραιότητες του βετεράνου παίκτη-«θρύλου» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, συμφώνησε ότι η περίπτωση της ιστορικής ομάδας, ταιριάζει απόλυτα στη λογική του ξεκινήματος του Σπανούλη.

Ζήτησε Μούντι και Έλις

Οι πληροφορίες μας, μάλιστα, αναφέρουν ότι τα (τηλεφωνικά και δια ζώσης) ραντεβού που έγιναν είναι ήδη τρία, ότι ο 39χρονος άσος εξετάζει με ενδιαφέρον και με προσοχή την προσέγγιση του Περιστερίου, ενώ οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει ακόμη και για παίκτες (Μούντι και Οκτάβιους Έλις ζήτησε ο “Kill Bill”) και για το budget, για το οποίο προς το παρόν υπάρχει απόσταση (η πλευρά Σπανούλη θέλει ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν ξεκινήσει από πιο χαμηλά).

Όπως και να ‘χει, το θέμα αναμένεται να μας απασχολήσει και στις επόμενες ημέρες, οπότε και θα κλείσει θετικά ή αρνητικά, με τον Σπανούλη να εκλαμβάνει στα πολύ θετικά της πρότασης το γεγονός ότι η ομάδα θέλει να κάνει την ολική επαναφορά που ψάχνει ανεπιτυχώς τα τελευταία 4 χρόνια, καθώς επίσης και το γεγονός (πολύ σημαντικό), ότι βρίσκεται εντός Αθηνών και δεν θα χρειαστεί να αποχωριστεί την αγαπημένη και πολυπληθή του οικογένεια.

@Photo credits: EuroLeague
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα