Παπαπέτρου: «Όλοι είδαμε τί έγινε σήμερα, ντρέπομαι πραγματικά» (vid)

Newsroom
Παπαπέτρου: «Όλοι είδαμε τί έγινε σήμερα, ντρέπομαι πραγματικά» (vid)

bet365

«Πυρά» για τις συνθήκες που διεξήχθη το Game 4 έριξε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την ήττα από την Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης.

Η Λάρισα επικράτησε του Παναθηναϊκού και έκανε το 2-2 στη σειρά με το 74-62 στο τέταρτο παιχνίδι των ημιτελικών. Ο αρχηγός των πρασίνων μετά την λήξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε εκτός εαυτού για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο αγώνας.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Να πω συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στην ομάδα της Λάρισας. Παίζουν πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ και τους αξίζουν όλα. Μπράβο πραγματικά σε αυτόν τον σύλλογο. Αλλά θέλω να πω κάτι άλλο. Είμαι 9 χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Σε ένα γήπεδο στο οποίο ξεκολλάει μία πινακίδα και φεύγει επειδή δεν υπάρχει ασφάλεια από πίσω και κρατιέται με σάκους άμμου. Κάνω ράμματα στο γόνατο στο ημίχρονο, το γήπεδο έχει 50 βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει, οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν και μιλάμε για ελληνικό μπάσκετ.

Είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει αν κερδίσαμε ή χάσαμε. Συγχαρητήρια στον κόουτς, στην ομάδα και στον κόσμο στο γήπεδο. Αλλά μιλάμε για ένα άθλημα που είναι υποτίθεται το κορυφαίο στην Ελλάδα. Και κάτι ακόμα. Ο παίκτης που είναι στο γήπεδο και εκτίθεται δεν μπορεί να πει την άποψή του για το παιχνίδι. Όλοι είδαμε, όμως, σήμερα τί έγινε και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί δυστυχώς σε αυτή τη χώρα θα τιμωρηθώ κιόλας. Αλλά ντρέπομαι που είμαι μέρος από όλο αυτό, ντρέπομαι πραγματικά!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα