Μπαρτζώκας για σενάρια επιστροφής Αγραβάνη: «Στον Ολυμπιακό αποφασίζουν οι πρόεδροι και ο προπονητής»

Μπαρτζώκας για σενάρια επιστροφής Αγραβάνη: «Στον Ολυμπιακό αποφασίζουν οι πρόεδροι και ο προπονητής»

Μπαρτζώκας για σενάρια επιστροφής Αγραβάνη: «Στον Ολυμπιακό αποφασίζουν οι πρόεδροι και ο προπονητής»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων του Ολυμπιακού στην ημιτελική σειρά με τον Προμηθέα ενώ ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Αγραβάνη, την αντίδρασή του στο ΣΕΦ και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί επιστροφής του.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με sweep στους τελικούς της Basket League έπειτα από το 106-69 επί του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε στην τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου: «Αρχικώς, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στα παιχνίδια για την τρίτη θέση. Είναι μια ομάδα που έχει επιθετικό ταλέντο και καλό προπονητή. Βέβαια εμείς, στο επίπεδο που παίξαμε όλη τη σειρά, θα πω ότι ήμασταν σοβαροί. Κερδίσαμε τα παιχνίδια με πολύ μεγάλες διαφορές. Σκοράραμε και στα τρία πάνω από 100 πόντους και γενικώς δείχνουμε πως είμαστε σε ένα καλό επίπεδο μετά από το Final 4.

Ο κάθε παίκτης μας ξέρει τον ρόλο του, ξέρει τι τον χρειάζεται η ομάδα και αυτή τη στιγμή το ομαδικό παιχνίδι, πέρα από ατομικά στατιστικά, έτσι είναι πάντα όταν φτάνεις κοντά στο να κατακτήσεις τίτλους. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που περάσαμε με 3-0 αυτή τη σειρά, κάνοντας καλές εμφανίσεις. Μένει τώρα να ετοιμαστούμε για τον πρώτο τελικό. Κάναμε όλη την χρονιά προσπάθεια για το πλεονέκτημα έδρας. Το έχουμε. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αν ξαφνιάστηκε από την αντίδραση του Δημήτρη Αγραβάνη: «Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό που αναφέρατε. Ότι δηλαδή υπήρχε περιρρέουσα ατμόσφαιρα για επιστροφή του Αγραβάνη. Καλώς ή κακώς, σε μια σοβαρή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, αποφασίζουν οι πρόεδροι και ο προπονητής, οπότε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν παίζει ρόλο. Αλλά θα ήθελα να πω ότι δεν μου αρέσει να σχολιάζω παίκτες αντιπάλων ομάδων. Ποτέ δεν έχω μιλήσει αρνητικά για κανέναν, ιδιαίτερα αν είναι πρώην παίκτης του Ολυμπιακού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα