Γιατράς: «Όπως έπαιξε ο Ολυμπιακός μας σεβάστηκε, μεγάλος στόχος η 3η θέση»

Γιατράς: «Όπως έπαιξε ο Ολυμπιακός μας σεβάστηκε, μεγάλος στόχος η 3η θέση»

Newsroom
Γιατράς: «Όπως έπαιξε ο Ολυμπιακός μας σεβάστηκε, μεγάλος στόχος η 3η θέση»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό επισημαίνοντας την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» , ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο της σεζόν.

Ο Προμηθέας ολοκλήρωσε την παρουσία του στην φετινή Basket League έχοντας δεχθεί 324 πόντους από τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός των Πατρινών στάθηκε στην διαφορά των δύο ομάδων και αναφέρθηκε στον στόχο της τρίτης θέσης.

Πιο αναλυτικά, στην flash interview ο Γιατράς δήλωσε: «Ήταν δέκα ταχύτητες πάνω ο Ολυμπιακός. Μας πίεσε πολύ, ήταν σοβαρός. Προσπαθήσαμε στα άλλα δύο ματς να κάνουμε κάτι αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πολύ δύσκολη χρονιά. Θα είναι επιτυχία η 3η θέση έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά και πιστεύω θα το κάνουμε».

Ενώ στην συνέχεια, μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου είπε: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε μία καταπληκτική σειρά. Νομίζω ότι με τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός μας σεβάστηκε. Πήγε στο 100%, σε κάθε κατοχή. Δεν καταφέραμε αυτό που είχαμε σαν στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο που είναι η 3η θέση.

Αν το έλεγες στην αρχή της χρονιάς πως ο Προμηθέας θα ήταν τρίτος, ίσως να ήταν φυσιολογικό, όμως με όσα έχουν γίνει φέτος το να βγούμε τρίτοι θα είναι μία μεγάλη επιτυχία και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να καταλήξουμε εκεί. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στους τελικούς και εμείς προχωράμε παρακάτω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα