Άρης: Δεύτερο ban λόγω οφειλών στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς

Άρης: Δεύτερο ban λόγω οφειλών στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς

Newsroom
Άρης: Δεύτερο ban λόγω οφειλών στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς

bet365

Η ΚΑΕ Άρης καλείται να λύσει και δεύτερο ban από τη FIBA καθώς, όπως ήταν λογικό, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δικαιώθηκε στο BAT λόγω οφειλής απέναντί του.

Πριν από περίπου πέντε μήνες είχε ενεργοποιηθεί του ban που είχε επιβληθεί λόγω οφειλής στον Ντέβιν Μαρμπλ καθώς οι «κίτρινοι» δεν είχαν καταφέρει να ανταποκριθούν στην 3η δόση του διακανονισμού με τον Αμερικανό. Την ίδια σεζόν με τον Μαρμπλ είχε αγωνιστεί στους «κίτρινους» ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ο οποίος επίσης αποτάθηκε στο BAT για τη διασφάλιση των χρημάτων του και όπως ήταν λογικό το αρμόδιο όργανο τον δικαίωσε. Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς καλούνται να λύσουν δύο απαγορεύσεις μεταγραφών ούτως ώστε να κλειδώσουν συμμετοχή στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Πάντως από την ΚΑΕ Άρης σημείωσαν ότι… «όπως και του Ντέβιν Μαρμπλ, θα επιληφθεί η ΚΑΕ με το πέρας της υπόθεσης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Η επίλυση των δύο ban θεωρείται αυτονόητη προκειμένου η ομάδα να κάνει τον σχεδιασμό της απερίσπαστη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα