Βόβορας: «Δεν άρεσε στον Σαντ-Ρος που σκόραρε εύκολα ο Μούντι και τα έβαλε με τον εαυτό του»

Βόβορας: «Δεν άρεσε στον Σαντ-Ρος που σκόραρε εύκολα ο Μούντι και τα έβαλε με τον εαυτό του»

Βόβορας: «Δεν άρεσε στον Σαντ-Ρος που σκόραρε εύκολα ο Μούντι και τα έβαλε με τον εαυτό του»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας κρατάει μόνο το 1-0 από το ματς του ΟΑΚΑ και την αμυντική προσπάθεια του δευτέρου δεκαλέπτου, ενώ στάθηκε και στο γεγονός που ο Σαντ Ρος τα... είχε βάλει με τον εαυτό του.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού ο Έλληνας προπονητής είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Η Λάρισα έδειξε για ποιον λόγο βρίσκεται στα ημιτελικά. Είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Έπαιξε με μεγάλη ένταση. Εμείς χάσαμε ένα 10λεπτο μέχρι αν βρούμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο 10λεπτο προσπαθήσαμε να χτίσουμε την αμυντική μας νοοτροπία και γι' αυτό σκοράραμε και 29 πόντους. Κάναμε απλά το 1-0. Σε 48 ώρες μας περιμένει ένα ακόμα πιο δύσκολο ματς γιατί η Λάρισα θα προσπαθήσει να κάνει μια νίκη μέσα στην έδρα της. Εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να κάνουμε το 2-0 που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για τον εκνευρισμό του Σαντ-Ρος, σχολίασε: «Τα έβαλε με τον εαυτό του. Οι παίκτες έχουν μεγάλο 'εγώ'. Ο Μούντι βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, έβαλε δύσκολα σουτ και αυτό συμβαίνει όταν ο παίκτης το νιώθει το παιχνίδι. Στον Χάουαρντ δεν του άρεσε που ο Μούντο σκόραρε τόσο εύκολα».

Για το αν θα κάνει καλό αυτή η εμφάνιση ενόψει της συνέχειας: «Ουσιαστικά αυτό ήταν το 3ο ματς που παίξαμε όλοι μαζί μετά και την επιστροφή του Νέντο. Η Λάρισα αξίζει τον σεβασμό τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του ελληνικού μπάσκετ. Εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Ουσιαστικά μέσα από τα playoffs χτιζόμαστε. Και κάθε ματς είναι τελικός. Και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Ο στόχος είναι μπροστά μας και είναι πολύ δύσκολος. Δεν πρέπει να αφήνουμε ούτε μία φάση, ούτε μία κατοχή».

Για την άμυνα: «Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα η οποία έχει ένα προσόν. Την ταχύτητα. Όμως για να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο στο ανοικτό γήπεδο θα πρέπει να κλέψουμε μπάλες, να κάνουμε deflections και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Για αυτό λέμε ότι πρέπει να ξεκινάμε από την αμυντική μας νοοτροπία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα