Βόβορας: «Πήρα τη σωστή απόφαση που δεν πήγα στον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου με τον γιο μου»

Newsroom
Βόβορας: «Πήρα τη σωστή απόφαση που δεν πήγα στον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου με τον γιο μου»
Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό ενώ αποκάλυψε πως έπραξε σωστά με την απόφασή του να μην πάει στον τελικό του ποδοσφαίρου λαμβάνοντας υπόψη τα επεισόδια που έγιναν.

O προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη της ημιτελικής σειράς με τη Λάρισα: «Στον 1.5 μήνα που είμαι στην ομάδα, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Οι τραυματίες είχαν πολύ καλή αποκατάσταση. Στο πιο σημαντικό στάδιο του πρωταθλήματος είμαστε υγιείς. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Βρίσκουμε ρυθμό και σχήματα μέσα από τα ματς και θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια. Σεβόμαστε τη Λάρισα που έχει κάνει πολύ καλή πορεία. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και εκεί θα εστιάσουμε μετά τα ημιτελικά.

Θέλαμε να είμαστε στην καλύτερη σωματική και πνευματική κατάσταση. Τα playoffs είναι πολύ διαφορετικά από την κανονική διάρκεια. Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να καθορίσουν πράγματα. Συζητάμε με τους παίκτες, η διαχείριση συναισθημάτων μπορεί να διαμορφώσει καταστάσεις, όπως και 2-3 κατοχές και τα λάθη. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στα playoffs. Χρειάζεται συγκέντρωση, ο στόχος είναι πολύ μεγάλος. Η Λάρισα θα μας βάλει πολύ δύσκολα και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχει δίψα στην ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου».

Όσον αφορά τη βία στα γήπεδα είπε, είπε: «Παραμονή του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, προτίμησα να μην πάω τελικά με τον γιο μου λόγω των μέτρων που υπήρχαν. Σαν πατέρας νιώθω πως πήρα την σωστή απόφαση, ότι δεν πήγαμε στο παιχνίδι τελικά με όσα έγιναν. Χαιρόμαστε που θα δούμε γεμάτα γήπεδα στους ημιτελικούς και στους τελικούς και εύχομαι να δούμε ωραία παιχνίδια. Και στο τέλος να πάμε σπίτι μας έχοντας ζήσει ωραίες καταστάσεις άσχετα ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα