Πότε ξεκινούν οι τελικοί της Basket League

Πότε ξεκινούν οι τελικοί της Basket League
Στις 8 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η ημιτελική φάση της Basket League ξεκινά αύριο, ωστόσο η ερώτηση που απασχολεί τους φιλάθλους έχει να κάνει με το τζάμπολ των τελικών. Αν η σειρά του Παναθηναϊκού με την Λάρισα και του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα ολοκληρωθεί σε 3 ή 4 αναμετρήσεις που είναι και το πιθανότερο σενάριο, τότε ο πρώτος τελικός θα γίνει την Τετάρτη στις 8 Ιουνίου.

Μοναδική περίπτωση αλλαγής και μεταφορά του πρώτου τζάμπολ κατά μία μέρα πιο μετά (δηλ. Πέμπτη 9 Ιουνίου) είναι η σειρά του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα να ολοκληρωθεί σε τέσσερα παιχνίδια (Δευτέρα 6 Ιουνίου) και να ζητήσει η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση μία επιπλέον μέρα προετοιμασίας.

Φυσικά στο πρόγραμμα τον βασικό λόγο τον έχει η δημόσια τηλεόραση και οι δύο ομάδες. Τόσο η ημιτελική φάση όσο και η τελική κρίνονται στις τρεις νίκες (best of 5 σειρές).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα