ΑΕΚ: «Συνεχίζουμε, συμφωνούμε, στηρίζουμε...»

ΑΕΚ: «Συνεχίζουμε, συμφωνούμε, στηρίζουμε...»

ΑΕΚ: «Συνεχίζουμε, συμφωνούμε, στηρίζουμε...»

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία τάσσεται στο πλευρό του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου για την εξυγίανση στο ελληνικό μπάσκετ. Και ζητάει την εφαρμογή του πενταετούς πλάνου αποπληρωμής χρεών.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ επανήλθε με νέα ανακοίνωσή της, στην οποία κάνει αναφορά τόσο στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για τη σεζόν 2022-2023, ενώ τονίζει τη στήριξή της στην προσπάθεια του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου για την εξυγίανση στο ελληνικό μπάσκετ. Και ζητάει την εφαρμογή του πενταετούς πλάνου αποπληρωμής χρεών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, που εμπλέκουν την ομάδα μας, ξανά σε περίεργα σενάρια, η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι:

  • Έχουμε ήδη θέσει σ’ εφαρμογή την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
  • Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε πιστά το πλάνο εξορθολογισμού των οικονομικών μας δίχως να επηρεαζόμαστε από την τεχνητή ένταση, που προκαλούν κατευθυνόμενοι ή πλανεμένοι από τα παράκεντρα λήψης έκνομων αποφάσεων.
  • Συμφωνούμε 100% με όλα όσα δηλώνει ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Ευάγγελος Λιόλιος, σχετικά με την εξυγίανση του ελληνικού Μπάσκετ και την εναρμόνιση του καταστατικού με το καταστατικό της FIBA και περιμένουμε να θέσει σε εφαρμογή το 5ετές πλάνο αποπληρωμής χρεών, που ο ίδιος - από τις 24 Ιανουαρίου 2022- εξήγγειλε, κατά την τηλεσυνδιάσκεψη με τις ΚΑΕ.
  • Στηρίζουμε την όποια προσπάθεια καταβάλλει ο ΕΣΑΚΕ για βελτίωση των συνθηκών του Πρωταθλήματος και προβολής του προϊόντος, αλλά πρόδηλο είναι, ότι απαιτείται ακόμη δουλειά και έρευνα εις βάθος. Επιτακτική ανάγκη δε, είναι ν’ ανοίξει συζήτηση για όλους και για όλα, σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση των φακέλων αδειοδότησης, δίχως εξαιρέσεις, αστερίσκους και δεσμεύσεις.

Θα επανέλθουμε...».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα