Βεζένκοβ: «Η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, δεν ήμασταν εδώ»

Βεζένκοβ: «Η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, δεν ήμασταν εδώ»

Newsroom
Βεζένκοβ: «Η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, δεν ήμασταν εδώ»
Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε μετά την δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού με το Περιστέρι και τόνισε την εικόνα της ομάδας του που δεν άφησε ικανοποιημένους τους «ερυθρολεύκους».

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε το πολύ ανταγωνιστικό Περιστέρι στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της Basket League και έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη για το 1-0 στη σειρά. Ο Σάσα Βεζένκοβ, το πρόσωπο του αγών για τους Πειραιώτες, μίλησε μετά το τέλος του ματς για την «απογοητευτική εικόνα» που βγήκε στο παρκέ, αλλά και την επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος μετά την εμπειρία του Final 4.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βεζένκοβ:

Για το ματς με το Περιστέρι και κατά πόσο έλειψε η διάθεση και η ενέργεια: «Δεν υπάρχει έλλειμμα διάθεσης. Δεν παίξαμε καλά, θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε όσες θέλετε. Άδειασμα, η ζώνη… Δεν ήμασταν εδώ, δεν παίξαμε με ενέργεια. Σίγουρα η πρώτη βδομάδα μετά το Final 4 είναι δύσκολη, αλλά έχουμε μόνο 10-15 μέρες να προετοιμαστούμε και αν δεν πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος η χρονιά θα είναι αποτυχημένη».

Για τη ζώνη που χρησιμοποίησε το Περιστέρι: «Δεν μας μπέρδεψε αλλά δεν μείναμε εκεί. Ο καθένας ήθελε να κάνει το κάτι δικό του και δεν κάναμε ό,τι ήθελε ο προπονητής. Κρατάμε τη νίκη και τίποτα άλλο».

Για την επόμενη μέρα με τον Προμηθεά: «Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι γιατί ο Προμηθέας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με ξένους και Έλληνες υψηλού επιπέδου. Αν παρουσιάσουμε το σημερινό πρόσωπο θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Πρέπει να παίξουμε τον αγώνα της Παρασκευής, να δείξουμε τελείως διαφορετική εικόνα, για εμάς, για τους κόπους μας και αυτό που κάνουμε εννιά μήνες».

Για τον κόσμο στο ΣΕΦ: «Ο κόσμος μας έχει δείξει την στήριξή του όλη την χρονιά και η εικόνα σήμερα δεν είναι αντιπροσωπευτική. Κάτω τα κεφάλια και συνεχίζουμε για τον στόχο μας».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Ο κόσμος είναι δίπλα μας, στα δύσκολα, στα ταξίδια, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, αλλά η εικόνα μας σήμερα δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, κάτω τα κεφάλια και να δουλέψουμε για τον μεγάλο μας στόχο. Το παρελθόν είναι παρελθόν, ο στόχος και το κίνητρο είναι τόσο μεγάλο που δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Προμηθέας έχει έξι ξένους πολύ καλούς και Έλληνες εθνικής ομάδας. Αν παρουσιάσουμε ίδια εικόνα, θα χάσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα