Βόβορας: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς και να δώσουμε μάχη όπως ορίζει η ιστορία του Παναθηναϊκού»

Βόβορας: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς και να δώσουμε μάχη όπως ορίζει η ιστορία του Παναθηναϊκού»

Newsroom
Βόβορας: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς και να δώσουμε μάχη όπως ορίζει η ιστορία του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στην κρίσιμη στιγμή των τελικών ώστε να διεκδικήσει η ομάδα του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και τη πρόκριση στα ημιτελικά, ο 45χρονος τεχνικός, σχολίασε: «Περιμέναμε διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο καθώς ο Άρης έβγαλε ενέργεια και αμυντικό προσανατολισμό στα πρώτο λεπτά αλλά στη ελέγξαμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας, είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι και φτάσαμε στη δίκαιη επικράτηση. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τους αγώνες απέναντι στη Λάρισα η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο. Αυτή την περίοδο προσπαθούμε να χτίσουμε χημεία και τη νοοτροπία που χρειαζόμαστε, ιδιαίτερα στην άμυνα με στόχο να είμαστε έτοιμο».

Για την καλή κυκλοφορία μπάλας που είχε η ομάδα του: «Με τον τρόπο που παίζει στην άμυνα ο Άρης είναι σημαντικό να έχεις καλές αποστάσεις. Είχαμε καλό spacing και ηρεμία για να βρούμε το κατάλληλο σουτ. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από τη σειρά είναι η διάθεση και το passing game που είχαμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στην κρίσιμη φάση του Πρωταθλήματος: «Ήταν τα δύο πρώτα παιχνίδια που παίξαμε με πλήρες ρόστερ αν εξαιρέσουμε τον Βασίλη. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στους τελικούς και πρέπει να είμαστε για να δώσουμε μια μάχη όπως ορίζει η ιστορία του Παναθηναϊκού».

Για την απόδοση του Σίβα: «Ο Σίβα είναι καθαρό point guard που κάνει τους παίκτες του καλύτερους και η ομάδα είχε ανάγκη έναν παίκτη μ’ αυτά τα στοιχεία. Μας βοηθάει στην ισορροπία της ομάδας και με την εμπειρία του».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα