ΑΕΚ-Προμηθέας: Ο Αγραβάνης «προκάλεσε» την εξέδρα και επικράτησε μεγάλη ένταση (vid)

Newsroom
ΑΕΚ-Προμηθέας: Ο Αγραβάνης «προκάλεσε» την εξέδρα και επικράτησε μεγάλη ένταση (vid)

bet365

Ένταση υπήρξε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο Game 1 μεταξύ της ΑΕΚ και του Προμηθέα, όταν ο Γιάννης Αγραβάνης «προκάλεσε» την εξέδρα μετά από buzzer beater.

ΑΕΚ και Προμηθέας διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στα Άνω Λιόσια για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης της Basket League με τις εντάσεις να μην λείπουν από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Γιάννης Αγραβάνης ευστόχησε σε τρίποντο νικώντας το χρονόμετρο και έκλεισε το αρχικό δεκάλεπτο με 22-25. Ο ίδιος πανηγύρισε αυτό το buzzer beater σηκώνοντας τα χέρια προς την εξέδρα με τον γνωστό πανηγυρισμό. Κάτι που... πυροδότησε την ατμόσφαιρα.

Οι φίλοι της «Ένωσης» αντέδρασαν και επικράτησε μεγάλη ένταση πίσω από τον πάγκο των Πατρινών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ανθρώπων ασφάλειας της ΑΕΚ, αλλά και αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα