Παναθηναϊκός: Κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη για το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη για το ΟΑΚΑ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη για το ΟΑΚΑ

bet365

Το ΟΑΚΑ θα περάσει με... κάθε επισημότητα στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη και η οποία θα ψηφιστεί την Πέμπτη (19/5).

Σε μια νέα εποχή περνάει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός καθώς μπήκε στην τελική ευθεία η οριστικοποίηση της μεταβίβασης του κλειστού του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια.

Αν και υπήρξαν κάποιες... ενστάσεις από την ΕΟΕ, την Τρίτη (17/5) ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια καθώς υπήρξε σύσκεψη μεταξύ όλων των φορέων με αποτέλεσμα να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία για την «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία θα έχει την πλήρη και αποκλειστική εκμετάλλευση όλων των εγκαταστάσεων και των υπαίθριων χώρων ενώ θα πρέπει σε βάθος 12ετίας να έχει προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να δίνει το 30% των συνολικών εσόδων τα οποία θα προκύπτουν από την μίσθωση και την εμπορική εκμετάλλευση στο ΟΑΚΑ. Ο μοναδικός λόγος για να γίνει ανάκληση της συμφωνίας μετά το πέρας της εν λόγω 12ετίας, είναι η ανέργεση άλλου γηπέδου.

Τέλος μέσα στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και η παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην ΕΟΚ για τις ανάγκες των εθνικών ομάδων και τη φιλοξενία διεθνών αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα