Παπανικολάου: «Πολύ ωραίο να βιώνεις την αναγνώριση από οπαδούς άλλης ομάδας»

Παπανικολάου: «Πολύ ωραίο να βιώνεις την αναγνώριση από οπαδούς άλλης ομάδας»

Newsroom
Παπανικολάου: «Πολύ ωραίο να βιώνεις την αναγνώριση από οπαδούς άλλης ομάδας»
Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως προέχει για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Κολοσσό, ενώ επεσήμανε πως το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ενόψει τελικών.

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα στο κλειστό της Περιβόλας, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε στην ΕΡΤ: «Το πόσο εύκολα θα γίνει η δουλειά, το προκαθορίζεις ο ίδιος όταν θεωρητικά είσαι η πιο δυνατή ομάδα. Νομίζω ότι ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό κι αυτό έκανε την δουλειά μας πιο εύκολη. Δεν είναι κακή ομάδα ο Απόλλωνας. Έχει παίξει καλό μπάσκετ φέτος. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει, όσο είναι εφικτό, να τα χρησιμοποιήσουμε ως προετοιμασία για το Final 4».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν για άλλη μια φορά στο πλευρό μας, αλλά και τον κόσμο του Απόλλωνα γιατί μας χειροκρότησε και μας έδειξε την αγάπη του. Μας επιβράβευσε γι' αυτό που έχουμε καταφέρει. Είναι πολύ ωραίο να βιώνεις την αναγνώριση κι από οπαδούς άλλης ομάδας που υποστηρίζουν εδώ την πόλη τους».

Για τον ημιτελικό του Final 4: «Το πιο σωστό είναι να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς, με τον Κολοσσό. Πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι το παιχνίδι, είναι στο δικό μας χέρι. Οπότε ας μην προτρέξουμε, ας κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας. Όταν είσαι χαλαρός, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Έχουμε δει φέτος ότι δεν παίζουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο οι έδρες. Όλες οι ομάδες κερδίζουν παντού. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Εφόσον φτάσουμε στους τελικούς κι έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, έχουμε δει ότι ακόμη κι εκεί, δεν μετράει τόσο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα