Βόβορας: «Ο Νέντοβιτς θα είναι έτοιμος στα playoffs»

Βόβορας: «Ο Νέντοβιτς θα είναι έτοιμος στα playoffs»

Newsroom
Βόβορας: «Ο Νέντοβιτς θα είναι έτοιμος στα playoffs»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το ντεμπούτο του Σίβα και την επιστροφή Γιόβιτς, ενώ στάθηκε και στο πότε θα είναι έτοιμος ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Πάτρας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά και κάποια διαστήματα που δεν ελέγξαμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε την χημεία μας. Έχουμε πολλά νέα παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα ενώ δεν έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί. Μας έλειπε τώρα ο Παπ (σ.σ. Παπαπέτρου), περιμένουμε τον Νέντο που για μας είναι πολύ σημαντικό μέσα από κάθε προπόνηση να βρούμε τα σχήματα που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε ψηλά στα playoffs. Το βίντεο του ματς θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ένα σημαντικό μάθημα για εμάς. Από αύριο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς».

Για τη συνύπαρξη Σίβα και Γιόβιτς όπως και για την επιστροφή του Νέντοβιτς: «Έχουν κάνει μαζί 3 με 4 προπονήσεις. Ξεκινήσαμε την ομάδα που δούλεψε πολυ καιρό μαζί. Για εμάς κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι θα μας βοηθήσει να βρούμε τα σχήματα που θα μας βοηθήσουν. Για τον Νέντο δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Όταν θα είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι έτοιμος να συμμετάσχει στους αγώνες, θα συμμετάσχει. Στα playoffs θα είναι έτοιμος. Δεν τίθεται θέμα γι' αυτό. Και γι' αυτό έχουμε επιλέξει με το ιατρικό τιμ ένα πρόγραμμα για τον Νέντο».

Για την εξάδα των ξένων στα playoffs: «Θα θέλαμε να ήμασταν όλοι μαζί και εκεί θα δούμε τα πραγματικά σχήματα στην ομάδα. Την απόφαση για την 6άδα των ξένων μόλις επιστρέψει και ο Νέντο, ουσιαστικά λίγο πριν από τα playoffs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα