Τόμιτς: «Ο Μπιλάλης άξιζε να παίξει σαράντα λεπτά» (vid)

Τόμιτς: «Ο Μπιλάλης άξιζε να παίξει σαράντα λεπτά» (vid)

bet365

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για την παρουσία του Κωνσταντίνου Μπιλάλη, εξηγώντας πως δεν άξιζε να αγωνιστεί για 29 λεπτά, αλλά για 40.

Το Περιστέρι ηττήθηκε από την ΑΕΚ (78-72) με τον Μίλαν Τόμιτς να μιλάει για την παρουσία της ομάδας του, αλλά να στέκεται στην εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μπιλάλη, ο οποίος αγωνίστηκε για 29 λεπτά και μέτρησε 8 πόντους (2/5 διπ., 1/2 τριπ., 1/2 βολες), 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 4 κερδισμένα φάουλ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμιτς:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά. Γυρίσαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία να το κερδίσουμε. Δεν είναι σωστό να αναφέρω κάποια λάθη που κάναμε. Οι παίκτες προσπάθησαν να κερδίσουμε το ματς.

Θέλω να σταθώ στον Μπιλάλη που αν είναι σωστή η στατιστική, έπαιξε 29 λεπτά, δεν άξιζε να παίξει 29 άξιζε να παίξει 40. Έπαιξε μπάσκετ. Αυτό το πράγμα πρέπει να προσέχουμε κι εμείς τα νέα παιδιά. Το Περιστέρι έχει φοβερές υποδομές, φοβερά νέα παιδιά και εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε να γίνουν παίκτες, να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα