Άρης: Πλήρης κόντρα στην Λάρισα, δεν υφίσταται ανάκληση δελτίων

Άρης: Πλήρης κόντρα στην Λάρισα, δεν υφίσταται ανάκληση δελτίων

Άρης: Πλήρης κόντρα στην Λάρισα, δεν υφίσταται ανάκληση δελτίων

bet365

Ο Άρης θα παραταχθεί πλήρης κόντρα στην Λάρισα (7/5, 17:00), αφού τα δελτία των παικτών του δεν ανακλήθηκαν. Νέα συμφωνία με Τζένκινς, πληρώθηκε μια δόση στον Σανικίτζε.

Ο Άρης υποδέχεται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League το απόγευμα του Σαββάτου (7/5, 17:00) την Λάρισα στο Αλεξάνδρειο, όπου θα αγωνιστεί πλήρης, αφού διαπιστώθηκε πως δεν υφίσταται λόγος για την ανάκληση των δελτιών των παικτών των «κιτρίνων».

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, η πλευρά του Μάικλ Τζένκινς επικοινώνησε με τη FIBA μέσω e-mail, με το οποίο την ενημέρωση πως βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγή εγγράφων με τον σύλλογο, ούτως ώστε να πιστοποιηθεί η νέα συμφωνία που ήδη έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών. Ως εκ τούτου, η FIBA ενημέρωσε την ΕΟΚ πως δε συντρέχει λόγος να ανακληθούν τα δελτία στον Άρη, όπερ σημαίνει πως ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Λάρισα.

Να σημειωθεί πως τα δελτία δεν ανακλήθηκαν ποτέ, απλώς υπήρξε προειδοποίηση περί ανάκλησης. Παράλληλα, ο Άρης κατέβαλε σήμερα (6/5) μια δόση στον Βίκτορ Σανικίτζε και τον μάνατζερ του, προκειμένου να είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του σε ο,τι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα με τη FIBA.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα