ΑΕΚ: Ονόμασε την αίθουσα Τύπου «Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης»

ΑΕΚ: Ονόμασε την αίθουσα Τύπου «Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης»

Newsroom
ΑΕΚ: Ονόμασε την αίθουσα Τύπου «Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης»

bet365

Με την παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου, του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και πλήθους κόσμου, η ΚΑΕ ΑΕΚ ονόμασε την αίθουσα Τύπου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων «Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης».

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ τίμησε το δημοσιογράφο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα Τύπου του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Το παρών έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μεταξύ άλλων.

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλο τρακ. Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο με έχετε θαμπώσει, με έχετε συγκινήσει. Είχα ετοιμάσει ένα λογύδριο, το θεωρώ άχρηστο. Η καρδιά μου «μιλάει» και είναι στραμμένη προς εσάς. Να μπορούσα να είχα χρόνο ν’ αναφερθώ σε έναν προς έναν που είστε εδώ, ξεκινώντας από τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, για τον οποίο αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, που παρά τη βιασύνη του, επέλεξε εμένα για την τιμητική αυτή διάκριση», δήλωσε ο Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι, δεν ξέρω από τι επηρεάστηκε ο κύριος Αγγελόπουλος και η διοίκησή του να επιλέξουν εμένα. Ο Στέλιος Καζαντζίδης σύμφωνα με ένα πρωτοχρονιάτικο άλμπουμ, που παρέλαβα είχε ως κορυφαίο τραγούδι του το «Η ζωή μου όλη». Εμπνεύστηκα από αυτό και λέω ότι όλη μου η ζωή ήταν γράψιμο και ΑΕΚ. Όλων των αθλητών, των παραγόντων. Τα μάτια μου πέφτουν πάνω σε παρουσίες. Θα ήθελα να ξεκινήσω με δύο απόντες, όμως την (αείμνηστη) κόρη μου την Έλλη, που ως δημοσιογράφος θα ήταν εδώ και με τον Στέλιο Σεραφείδη».

Για να καταλήξει τα λεγόμενά του: «Με τον Στέλιο Σεραφείδη ήρθαμε για πρώτη φορά εδώ το 2021 στο παιχνίδι με την Λάρισα. Την δεύτερη φορά που ήρθα ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Και πάλι ήθελα να τιμήσω τη φιλία μου με τον Στέλιο Σεραφείδη. Με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να γράφω, με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να υπάρχω. Θα ήθελα μια μεγάλη χάρη. Να ζήσω και να δω το γήπεδο αυτό να υπάρχει και η ταμπέλα στη βιτρίνα του Σταδίου και να έχει όνομα ΑΕΚτζή παράγοντα, ή ΑΕΚτζή μπασκετμπολίστα. Αυτό επιθυμώ πριν να «φύγω». Είμαστε σε μια εποχή που παίζει ρόλο ο επαγγελματισμός, πάντα όμως προέχει να ονομαστεί το γήπεδο όπως θέλει ο κύριος Αγγελόπουλος.

Να θυμηθούμε επίσης, ότι σαν σήμερα Πέμπτη έγινε ένα «έγκλημα» κατά της ΑΕΚ. Το έκανε ο Γρανίτσας και το διορθώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θεόσταλτος. Κάνει το θαύμα των θαυμάτων, την Αγιά Σοφιά».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα