Παναθηναϊκός: Την Κυριακή (1/5) στην Αθήνα ο Πέιτον Σίβα

Παναθηναϊκός: Την Κυριακή (1/5) στην Αθήνα ο Πέιτον Σίβα

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Την Κυριακή (1/5) στην Αθήνα ο Πέιτον Σίβα

bet365

Ο Πέιτον Σίβα αναμένεται στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής (1/5) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ενσωματωθεί στην καθημερινότητα της νέας του ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (28/4) την απόκτηση του Πέιτον Σίβα με συμβόλαιο ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νέος point guard των «πρασίνων» θα φτάσει στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής (1/5), ούτως ώστε να ενταχθεί στο σύνολο του κόουτς Γιώργου Βόβορα.

Ο 31χρονος περιφερειακός θα ενισχύσει το «τριφύλλι» στις υποχρεώσεις τους εντός των τειχών, με φόντο φυσικά τα playoffs της Basket League και δη τους τελικούς.

Θυμίζουμε πως ο Σίβα αγωνίστηκε φέτος με τους New Zealand Breakers στην NBL, όπου είχε κατά μέσο όρο 11.8 πόντους, 4.6 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ σε 23 αναμετρήσεις.

Εξάλλου, ο έμπειρος άσος δήλωσε μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πως «αισθάνομαι πολύ όμορφα που ανήκω σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για ένα κλαμπ γνωστό σε όλον τον κόσμο με σπουδαία ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και εκπληκτικό κοινό, ενώ στον πάγκο του είχε βρεθεί και ο κόουτς Πιτίνο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα