Λυκογιάννης: «Ερωτηματικά για τον Ιωνικό οι Καμπερίδης, Γιάνκοβιτς»

Λυκογιάννης: «Ερωτηματικά για τον Ιωνικό οι Καμπερίδης, Γιάνκοβιτς»

Newsroom
Λυκογιάννης: «Ερωτηματικά για τον Ιωνικό οι Καμπερίδης, Γιάνκοβιτς»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Προμηθέα, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς, με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Προμηθέα με 84-65 και ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ιωνικό, για το οποίο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι οι Γιάνκοβιτς και Καμπερίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λυκογιάννης:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και κερδίσαμε, παίζοντας αρκετά καλά και παίρνοντας μεγάλη διαφορά, κόντρα σε μια ομάδα που έχει ποιότητα, προερχόταν από συνεχόμενες ήττες και περιμέναμε ότι θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Πήγε πολύ καλά το πλάνο που είχαμε σε κάποιους παίκτες, με κάποιους άλλους είχαμε προβλήματα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική μας συμπεριφορά και μας έδωσε τη δυνατότητα να ανοίξουμε το τρανζίσιον.

Έχουμε μικρό διάστημα για να προετοιμαστούμε για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μπροστά μας με τον Ιωνικό. Έχουμε κάποια ερωτηματικά για παίκτες. Για τον Καμπερίδη δε νομίζω ότι θα παίξει και το Σάββατο, ο Γιάνκοβιτς, είναι κι αυτός μεγάλο ερωτηματικό. Δε θα προπονηθούμε και στο γήπεδο μας λόγω βόλεϊ, τις δύο επόμενες ημέρες. Ελπίζω να κρατήσουμε τις πληροφορίες σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση σήμερα».

Για το κοντό σχήμα στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε:

«Είχε να κάνει με τα ματσαρίσματα. Σήμερα ο Άντριτς, έπαιξε λίγο στο «3». Ρισκάραμε με τον Αγραβάνη, οπότε είχαμε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα κοντά σχήματα. Ξέραμε ότι ο Προμηθέας στο τέλος μόνο με κάποια πίεση θα προσπαθούσε να αλλάξει το ρυθμό, για αυτό και θέλαμε κοντούς να χειριστούν τη μπάλα και να βρουν τα κενά. Ο Γιάνκοβιτς δεν είναι έτοιμος, ήταν ερωτηματικό αν θα μπορούσε να παίξει σήμερα, οπότε ούτως η άλλως έπρεπε να πάμε σε πιο κοντά σχήματα».

Για τους Ρένφρο και Λι:

“Με τον Λι είχαμε μια μεγάλη κουβέντα και νομίζω ότι βοήθησε. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ότι έρχεσαι μεσούσης της σεζόν, είσαι πίσω από τον καλύτερο ψηλό της κατηγορίας, οπότε ξέρεις ότι θα παίζεις 10 λεπτά. Αυτός φεύγει και μετά πρέπει να παίξεις το ρόλο του βασικού. Δεν είναι εύκολο. Ο Ρένφρο έχει μεγάλα αθλητικά προσόντα, προσαρμόζεται σε κάποια πράγματα. Ξεκίνησε καλά με 1-2 μπλοκ, πήρε αυτοπεποίθηση. Οι κοντοί χτύπησαν καλά στο πικ εν ρολ, αυτός έκανε τη δουλειά του καλά και κάπως έτσι, είχε καλή παρουσία σήμερα”.

Για τη χρησιμοποίηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς στον σημερινό (27/4) αγώνα με τον Προμηθέα:

“Η επιλογή έγινε μετά από συζήτηση με το ιατρικό τιμ και ο παίκτης δήλωσε έτοιμος. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά έχει μια ενόχληση αλλά τώρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια, δε μπορεί να μείνει έξω όσο χρειάζεται. Σήμερα ο ίδιος ζήτησε να παίξει από την αρχή και μας βοήθησε μετά και το παιχνίδι για να μην το χρησιμοποιήσουμε παραπάνω”.

Υπογραμμίζοντας καταληκτικά για την εμπιστοσύνη που έχει στις δυνατότητες και το πρόσωπο του Γκριν:

“Έχω την άποψη ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Σήμερα, στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε 1-2 λάθη, χάλασε λίγο το μυαλό του. Δεν ήταν και εύστοχος στα σουτ που πήρε, αλλά η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του είναι απεριόριστη. Αισθάνομαι αρκετά μεγάλη ασφάλεια όταν βρίσκεται στο παρκέ, ακόμα κι όταν δεν είναι καλός”.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα