Κολοσσός: Νοκ άουτ για 2-3 μήνες ο Ξανθόπουλος

Κολοσσός: Νοκ άουτ για 2-3 μήνες ο Ξανθόπουλος

Κολοσσός: Νοκ άουτ για 2-3 μήνες ο Ξανθόπουλος

bet365

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αφήνει εκτός αγωνιστικών χώρων τον Βασίλη Ξανθόπουλο για 2-3 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τέθηκε νοκ άουτ για 2-3 μήνες! Ο γκαρντ της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Αυτές έδειξαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και οφείλεται σε επιπλοκές του κορονοϊού. Τη φετινή σεζόν, όπου ο Κολοσσός είναι στην 3η θέση με ρεκόρ 13-8, ο Ξανθόπουλος είχε 4.3 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ ανά αγώνα σε 20:10 συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει πως ο Βασίλης Ξανθόπουλος τίθεται εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Το πρόβλημα του αρχηγού μας διαπιστώθηκε εγκαίρως από το ιατρικό επιτελείο και οφείλεται σε επιπλοκές του κορονοϊού. Οι γιατροί της ομάδας μας (Αντωνιάδης Α., Πρωτόπαππας Β. και Χαστάς Α.) είναι στο πλευρό του αθλητή από την πρώτη στιγμή και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

Ο χρόνος αποθεραπείας του απαιτεί αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα 2-3 μηνών. Περαστικά Βασίλη και γρήγορα κοντά μας!»

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα